12 Νοεμβρίου 2014

Στο Ροντάκι Κυπαρισσίας το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο... και ένα σχόλιο.

Στις εργατικές κατοικίες στο Ροντάκι Κυπαρισσίας θα μετεγκατασταθεί το πυροσβεστικό κλιμάκιο Κυπαρισσίας που σήμερα στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου. Η μετεγκατάσταση θα γίνει άμεσα προκειμένου να απελευθερωθεί χώρος στο Δημαρχείο ώστε να φιλοξενηθούν δικές του υπηρεσίες.

Μάλιστα την περασμένη Πέμπτη ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα με τον διοικητή της ΠΥ Γαργαλιάνων -όπου υπάγεται το κλιμάκιο- Κώστα Γεωργακόπουλο αλλά και με εκπροσώπους της Ενωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας.
Στο συγκεκριμένο χώρο θα χρειαστούν να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις οι οποίες όπως συμφωνήθηκε θα υποδειχθούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα καταγραφούν από την τεχνική υπηρεσία του δήμου και άμεσα θα δρομολογηθούν προς υλοποίηση.


Σ.Δ: Οι περισσότεροι Δήμοι στην χώρα φροντίζουν για τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια της περιοχής τους γιατί γνωρίζουν πολύ καλά την σημασία και την σπουδαιότητα να έχεις την Πυροσβεστική δίπλα σου. Μόνο στο Δήμο Λαγκαδά κανείς από την Δημοτική Αρχή, πρώην και νυν, δεν φαίνεται να δίνει σημασία για τις απαράδεκτες κτιριακές εγκαταστάσεις του Κλιμακίου. 
Ήθελα να ήξερα τι θα έκαναν όλοι αυτοί οι δημοτικού άρχοντες αν η Πυροσβεστική αποφάσιζε να μετεστεγαστεί σε άλλο σημείο πέραν του Λαγκαδά ή ακόμα και να κλείσει το Κλιμάκιο αυτό !!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΣΤΕΓΑΣΗ 
ΤΟΥ Π.Κ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777