23 Μαρτίου 2015

Aπροστάτευτοι οι πυροσβέστες στο αεροδρόμιο της Κω.

Την κατάσταση που επικρατεί στο κτίριο της Πυροσβεστικής στο αεροδρόμιο Κω, καταγγέλλει η Ένωση Πυροσβεστών Ρόδου και Δωδεκανήσου.

Στην επιστολή που έστειλαν στον αερολιμενάρχη Κω, αναφέρουν συγκεκριμένα τα εξής:

“Κύριε Αερoλιμενάρχη,
Τον τελευταίο χρόνο έχουμε κάνει άπειρες προσπάθειες μέσω συναντήσεων και τηλεφωνικών παρεμβάσεων μαζί σας, για να επιλυθούν κάποια θέματα, απλά ως προς την υλοποίησή τους αλλά σοβαρά για τους πυροσβέστες που στεγάζονται στο κτίριο της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Αερολιμένα Κως. Δυστυχώς όμως όλο αυτό το διάστημα αντιμετωπίζουμε την αδιάφορη και απρόθυμη στάση σας στην επίλυση των θεμάτων αυτών.
Πιστεύουμε ότι ο κάθε εργαζόμενος που σέβεται τον εαυτό του αν μη τι άλλο απαιτεί ο εργασιακός του χώρος να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής. Είδαμε ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό το τηρείτε στα δικά σας γραφεία, αλλά από την άλλη επικαλούμενος έλλειψη χρημάτων αφήνεται τους πυροσβέστες απροστάτευτους.
Δυστυχώς οι συνάδελφοί μας με την μέχρι τώρα στάση σας αντιμετωπίζονται σαν άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας. Οι πυροσβέστες είμαστε άνθρωποι που καθημερινά δίνουμε ακόμα και την ζωή μας για να προστατέψουμε τον πολίτη και δεν θα ανεχτούμε συμπεριφορές που μας απαξιώνουν ως ανθρώπους και ως επαγγελματίες...."

Διαβάστε περισσότερα στην ΡΟΔΙΑΚΗ

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777