02 Μαρτίου 2015

Bloko.gr: Περί του ΚΥΣΕΑ, των αρχηγών και των κρίσεων.

Επειδή δεν αποτελεί αυτοσκοπό μας να εντρυφήσουμε σε τεχνικούς όρους ορισμού η ανακαθορισμού των διαδικασιών στις κρίσεις, η είδηση περί της σύγκλισης του ΚΥΣΕΑ δεν ήταν απολύτως ορθή. Κι αυτό γιατί κατά τους κανονισμούς επειδή οι αρχηγοί διανύουν θητεία, δεν χρειάζεται η σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ για την παραμονή τους, παρεκτός εάν αυτή έχει λήξη.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που οι πληροφορίς του bloko.gr σημειώνουν ότι συνέβη, ήταν η απόφαση του Μαξίμου, μετά απο συνεννόηση με τον κ. Καμμένο, αναφορικά με την παραμονή ή όχι των αρχηγών, προκειμένου στη συνέχεια να προωθηθούν οι διαδικασίες των κρίσεων στους βαθμούς.
Και οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως δια αυτής της διαδικασίας ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη και αυτής της κυβέρνησης στα πρόσωπα και των τριών αρχηγών.

Οι κρίσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στην Αστυνομία την Τετάρτη, καθώς προέχει ο καθορισμός του νέου υπαρχηγού και των αντιστράτηγων του Στρατού, προκειμένου δύο από αυτούς, να κρίνουν μαζί με τον κ. Τσακνάκη τους αντιστράτηγους της Αστυνομίας. Στην Πυροσβεστική οι κρίσεις όπως έχουμε ήδη γράψει, αναμένεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: bloko.gr

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777