06 Αυγούστου 2015

Σχετικά με ανακοίνωση για το δήθεν "πάγωμα" της διαδικασίας πρόσληψης των 232 Π.Π.Υ

Αδιανόητο αυτό που γίνετε τα δυο τελευταία 24ωρα σχετικά με "επίσημη" ανακοίνωση "συνδικαλιστικού φορέα" ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι "παγώνουν" οι διαδικασίες πρόσληψης των 232 Π.Π.Υ. λόγω "πολιτικών εξελίξεων" (;)
Όπως καταλαβαίνετε υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των ενδιαφερομένων και μεγάλη απογοήτευση όταν διαβάζουν "επίσημη" ανακοίνωση που αναφέρει κάτι τέτοιο. 
Τα τηλέφωνα έπεσαν βροχή με την αγωνία όλων έκδηλη.

Σε επικοινωνία με το Γραφείο του Γ.Γ.Π.Π. για να ενημερωθούμε από τον καθ ύλην αρμόδιο, η απάντηση που πήραμε ήταν ότι δεν γνώριζαν την σχετική ανακοίνωση, μόλις τους γνωστοποιήθηκε, και ότι είναι ΑΝΑΛΗΘΕΣ και  ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κανένα "πάγωμα διαδικασίας" αντιθέτως μάλιστα αυτές ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!

Όπως καταλαβαίνετε για μια ακόμη φορά η εμπάθεια ορισμένων  "συνδικαλιστών" αναστάτωσε τους πάντες.
Μετά από αυτό τίθεται ΠΡΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ στο σύνολό της η ανακοίνωση !!!

Από μεριάς των 232 Επιλαχόντων Π.Π.Υ που αναμένουν την κάληψη των κενών θέσεων - πρόσληψη, ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για την μέχρι τώρα ειλικρινή προσπάθεια του για την επίλυση τους θέματος μας αλλά και την κατανόηση που δείχνει στις αντιδράσεις μας λόγω της αγωνίας τόσο της δικιάς μας όσο και των οικογενειών μας.
Προσωπικά ζητώ συγνώμη από τον κ. Γενικό διότι προς στιγμής και υπό καθεστώς πίεσης-δυστυχώς παραβλέποντας για λίγο το παρελθόν του εν λόγο "συνδικαλιστικού" φορέα- έθεσα προς αμφισβήτηση τις προθέσεις του.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777