08 Μαρτίου 2016

Ερωτήσεις στην βουλή για τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες χωρίς τους Συμβασιούχους !

Δύο ερωτήσεις κατατέθηκαν τον προηγούμενο μήνα στην βουλή  με θέμα η 1η: "Προμήθεια Μ.Α.Π. συμβασιούχων και Π.Π.Υ" και η 2η: "Μονιμοποίηση Π.Π.Υ και πρόσληψη εποχικών πυροσβεστών"
Μέχρι εδώ όλα καλά ! Να υπενθυμίσω ότι οι ερωτήσεις γίνονται κατόπιν ενημέρωσης των βουλευτών από συνδικαλιστικούς φορείς ή άλλα πρόσωπα.
Διαβάζοντας λοιπόν τις ερωτήσεις αμέσως διαπιστώνει κανείς ότι τελικά μόνο στο θέμα αναφέρονται οι "εποχικοί" και ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ γι αυτούς δεν υπάρχει στα ερωτήματα προς τον αρμόδιο Υπουργό, ενώ ουσιαστικά οι ερωτήσεις αφορούν τους Π.Π.Υ !!!! Για του λόγου του αληθές δείτε τις παρακάτω φωτο!
Ερωτήματα λοιπόν και εμείς προς τον βουλευτή που τις κατέθεσε: α) Αλήθεια κ. Βουλευτά διαβάσατε πριν καταθέσετε τις ερωτήσεις που σας έβαλαν να υπογράψετε; β) Πως είναι δυνατόν να ζητάτε να πάρουν Μ.Α.Π οι συμβασιούχοι ενώ στην άλλη ερώτησή σας δεν ζητάτε καν να μάθετε ΑΝ και ΠΟΤΕ θα ανανεωθεί το Π.Δ. για να συνεχίσουν να εργάζονται; γ) Γιατί αναφέρονται οι "εποχικοί" μόνο στο θέμα και όχι στην κυρίως ερώτηση; δ) Τι προτίθεστε να κάνετε εφόσον δεν απαντηθούν οι ερωτήσεις ως προς το "θέμα" αλλά ως προς την "κύρια ερώτηση"; Θα το θέσετε εκ νέου ΜΟΝΟ για τους συμβασιούχους;
"Πετονιά" ερωτήσεις λοιπόν και ζητήθηκαν να γίνουν και έγιναν (βολεύουν, τους ποιους βολεύουν διαλέγετε και παίρνετε)  !!! 
Η εκμετάλλευση του ΟΝΟΜΑΤΟΣ των Συμβασιούχων Πυροσβεστών σε όλο της το μεγαλείο και φόρα παρτίδα. 
Αυτά κάνουν συνάδελφοι τα μικρά σωματεία.... 

Με την ευχή λοιπόν, οι ερωτήσεις να απαντηθούν από τον κύριο Υπουργό ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ για να μάθουμε επιτέλους τι γίνεται με την ανανέωση του Π.Δ. 

Σ.Δ: Η δημοσίευση αυτή ήταν να αναρτηθεί πριν από 3 ημέρες. Λόγω όμως ότι ήθελα να διασταυρώσω κάποια πράγματα το δημοσιεύω τώρα και ακολουθεί και νέα δημοσίευση.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777