26 Ιουλίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ: "Οι πυροσβέστες πήγαν για διακοπές στην Χίο" για τον ΣΚΑΪ και την ΑΛΗΘΕΙΑ Χίου. (βίντεο)

Πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια και τα αφτιά μας από το πρωί όταν είδαμε και ακούσαμε τόσο στον ΣΚΑΪ όσο και από ιστοσελίδα της Χίου "ΑΛΗΘΕΙΑ" να μιλούν για τους πυροσβέστες που μετέβηκαν στην Χίο από διάφορα μέρη της Χώρας για να συνδράμουν τους εκεί συναδέλφους στο έργο της κατάσβεσης  με τίτλους όπως "Η χώρα της υπερβολής - Με τη φωτιά σβησμένη στο νησί 21 Πυροσβεστικά οχήματα" και "Ήρθαν όλοι εκεί να κάνουν διακοπές τώρα". 
Οι αναρτήσεις στην ιστοσελίδα και το facebook "ΑΛΗΘΕΙΑ" κατέβηκαν μετά από έντονα σχόλια πολιτών και συναδέλφων, ξέχασαν όμως να κατεβάσουν το βίντεο που ανήρτησαν στο Youtube και φυσικά το ίχνος της ανάρτησης έμεινε στο Google. O ΣΚΑΪ έχει αναρτημένη την εκπομπή στην σελίδα του ενώ έντονη ήταν η δυσαρέσκεια των πολιτών στο πρόσωπο του δημοσιογράφου στο Twitter.
Η ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ σε μια πρώτη αντίδραση κάνει γνωστό το τι ειπώθηκε στον ΣΚΑΪ ενώ αύριο το πρωί θα υπάρξει και σχετική συνέντευξη στην ΕΡΤ Αιγαίου στις 9 το πρωί.
Ακολουθούν τα βίντεο με την ΑΠΑΙΤΗΣΗ από όσους δεν γνωρίζουν πως επεμβαίνουν και πως επιτελούν έργο οι πυροσβέστες σε μια πυρκαγιά ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ και να μας αφήσουν να κάνουμε την δουλειά μας !!! 
Τα δυο προαναφερθέντα ΜΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ απο τους Πυροσβέστες και το Πυροσβεστικό Σώμα !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777