18 Μαρτίου 2017

Έξι πυροσβέστες στο ίδιο τμήμα έγιναν όλοι μπαμπάδες σε μόλις επτά μήνες!

Παρόλο που οι εθελοντές πυροσβέστες θεωρούν τους υπόλοιπους οικογένεια, τόνισαν ότι να γίνουν όλοι μπαμπάδες σχεδόν ταυτόχρονα δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο
«Κάτι πρέπει να υπάρχει στο νερό» είναι το αστείο μεταξύ των πυροσβεστών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Μιντιάπολις στην Αϊόβα. Και αυτό γιατί το τμήμα τους... καλωσόρισε έξι μωρά μέσα στους τελευταίους επτά μήνες!
Παρόλο που οι εθελοντές πυροσβέστες θεωρούν τους υπόλοιπους οικογένεια, τόνισαν ότι να γίνουν όλοι μπαμπάδες σχεδόν ταυτόχρονα δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Απλά συνέβη και είναι όλοι τους χαρούμενοι γι' αυτό.
«Όχι μόνο εκτελούμε το καθήκον μας στο Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά όλοι είμαστε και φίλοι εκτός δουλειάς» είπε ο Τομ Μπρόκετ, πατέρας ενός κοριτσιού τριών εβδομάδων. «Είναι μια αδελφότητα που πάει πέρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία».

Ένας ένας, ξεκινώντας από τον Αύγουστο, οι πυροσβέστες ανακοίνωναν τα ευχάριστα κάθε λίγο! «Ήταν μια έκπληξη για τους υπόλοιπους κάθε φορά που ένας από εμάς ανακοίνωνε τα ευχάριστα», πρόσθεσε ο Μπρόκετ.
Μετά τη γέννηση της κόρης του Μπρόκετ - το νεότερο παιδί της ομάδας - εκείνος και οι συνάδελφοί του Κόντι Τίσορ, Σεθ Έμπερχαρτ, Τρόι Γκάρισον, Σκάιλερ Σβέριν και Άνταμ Βελπ αποφάσισαν να επιδείξουν και τα έξι αξιαγάπητα παιδιά σε μια ομαδική φωτογραφία.
Η φωτογράφος Ντέπι Μπρίσεϊ, φίλη με αρκετούς από τους μπαμπάδες, προσφέρθηκε να βγάλει εκείνη τις φωτογραφίες. Παρόλο που δεν είχε ξαναδουλέψει με παιδιά, πολύ περισσότερο με έξι μαζί, δεν πτοήθηκε.
Μιλάμε για ένα οργανωμένο «χάος» με αλλαγές πανών, ταΐσματα και κλάματα, όμως τελικά η Μπρίσεϊ είπε ότι κατόρθωσε να απαθανατίσει τέλεια το καθένα από τα παιδιά: τον Ίστον Τίσορ - 7 μηνών, την Μία Έμπερχαρτ - 5 μηνών, την Έμμα Γκάρισον - 4 μηνών, τον Χάρισον Σβέριν - 3,5 μηνών, τον Κάλβιν Βελπ - 6 εβδομάδων και τη νεότερη Νίβα Μπρόκετ - 3 εβδομάδων.
«Θα μεγαλώσουν κοντά το έναν στο άλλο όχι μόνο στο σχολείο, αλλά και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία», ανέφερε ο Μπρόκετ προσθέτοντας ότι παρόλο που η κόρη του είναι η νεότερη σε αυτή την απίστευτη σειρά γεννήσεων, δεν θα είναι η τελευταία, καθώς στο Τμήμα υπάρχουν 22 πυροσβέστες και αρκετοί είναι εκείνοι που έπονται...

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777