28 Ιουλίου 2008

Συνάντηση με τον κ. Αλογοσκούφη;

Σήμερα στο Ξενοδοχείο «Μακεδονία Palace» πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος . Καλεσμένος μεταξύ των άλλων και ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αλογοσκούφης.
Γνωρίζοντας από πριν ότι θα παραβρίσκεστε ο Υπουργός εκεί περίπου 20 συνάδελφοι του σωματείου μας, ένστολοι, πήγαν στο Ξενοδοχείο για να συναντήσουν τον Υπουργό.
Με την εμφάνιση τους εκεί οι πάντες «τρομοκρατήθηκαν» νομίζοντας ότι οι συνάδελφοι θα προκαλέσουν φασαρία. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Πρώτος του πλησίασε ο Υφ. Ανάπτυξης κ. Καλαφάτης για να…… τους «καθησυχάσει». Οι συνάδελφοι του είπαν ότι δεν πήγαν εκεί για να κάνουν «φασαρία» αλλά απλά ότι θα ήθελαν να συναντήσουν τον Υπουργό και να του θέσουν ορισμένα ερωτήματα. Αν δηλαδή ισχύει η δέσμευσή του στον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΥΔ ότι εφόσον λυθεί το νομικό θέμα αυτός θα βοηθήσει στο οικονομικό και αν συναντήθηκε με τον ΥΠ.ΕΣ. και σε τι συμπεράσματα κατέληξαν.

Ο κ. Καλαφάτης μεσολάβησε στον Υπουργό για να δεχθεί τους συναδέλφους αλλά αυτός επικαλέστηκε «φόρτο εργασίας» και δεσμεύτηκε να κλειστεί αύριο ραντεβού ώστε εντός της εβδομάδας να συναντηθεί με την ΠΟΣΠΥΔ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !!!

Οι συνάδελφοι εκεί βρήκαν την ευκαιρία και μίλησαν στα κανάλια που ήταν μαζεμένα για το εργασιακό μας και τις θέσεις μας. Να δούμε θα βγάλουν τίποτα ή επειδή «δεν έπεσε ξύλο» δεν θα κάνει «νούμερα» οπότε θα κοπή και στο μοντάζ !!!!

Η διαχειρίστρια του blog

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777