08 Αυγούστου 2008

Το «Κλείσανε το Μαγαζί» !!!!

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Κάθε χρόνο οι δημόσιες υπηρεσίες βάζουν λουκέτο το καλοκαίρι. Βλέπετε οι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν άδειες και καλά κάνουν, αλλά «ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ».
Για να γίνω πιo συγκεκριμένη όλο το post αυτό απευθύνετε στα καταστήματα της Εφορίας στον Ν. Θεσσαλονίκης, κατά κύριο λόγο.
Ενώ τις προηγούμενες ημέρες ασχολούμασταν πότε θα βγει το ένταλμα πληρωμής από το ΑΠΣ και αφού αυτό ξεκαθάρισε και το ένταλμα βγήκε στις 6/8 η πληρωμή μας μαθαίνουμε ότι«φράκαρε» στην Εφορία.
Η Εφορία λοιπόν -ανεπίσημα- αναφέρει ότι λόγω των αδειών των υπαλλήλων της θα πληρώσει μετά τις 14 Αυγούστου.

Βάζουν λουκέτο αυτοί; Δεν μένει κανείς μέσα; Δεν αναπληρώνετε ο «σημαντικός» υπάλληλος που παίρνει άδεια; Δεν υπάρχει προγραμματισμός στις άδειές τους; Όλοι μαζί τις παίρνουν;

«Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου» μια από τα ίδια με πέρσι. Πέρσι όμως κάναμε έγγραφο διαμαρτυρία προς την Εφορία φέτος θα πάει παρακάτω κατά 504 km… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!
Εμείς από την αρχή της αντιπυρικής καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε συμβάντα. Άδειες παίρνουμε με το σταγονόμετρο, παίζουμε τις ζωές μας «κορώνα γράμματα» για να είναι ασφαλείς οι κύριοι εφοριακοί να πάνε τις διακοπούλες τους. Ως αντάλλαγμα βλέπουμε μπροστά μας μια πινακίδα όπως όταν λείπει ο μπακάλης, «ΚΛΕΙΣΤΆ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ».
«Εμείς θα πάνε διακοπές κύριοι πυροσβέστες, εσείς ας καίγεστε από φωτιά σε φωτιά, ας μην έχετε να πληρώσετε το νοίκι, ας χρωστάτε στον βενζινά, στον μπακάλη στον μανάβη, εμείς πάμε παραλία»
Και Χαβάϊ να πάτε κανείς δεν λέει ΟΧΙ, αλλά....
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΕΦΟΡΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ «ΑΔΕΙΑ»;;;;;
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ !!!

σ.δ. Το ίδιο έγινε πριν από έναν μήνα και στην Καβάλα απ' ότι μου είπαν συνάδελφοι από εκεί !!! "Το έγκλημα είναι κατά συρροήν" και παντού !!! ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΟ !!!

Η διαχειρίστρια του blog

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777