09 Αυγούστου 2008

Αστόχησε ο Ευθύβολος !!!

Αυτό το κομμάτι που παραθέτω είναι από την εφημερίδα της Καβάλας "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ" η οποία κυκλοφόρησε πριν από 4 ημέρες. Ο κύριος με το όνομα Τουλκίδης Δ. που υπογράφει ως "Ευθύβολος" δεν έριξε τις "βολές" του σωστά και ΑΣΤΟΧΗΣΕ. ΄
Ενώ ξεκινά τα "σχόλια" του και καταφέρετε εναντίον ενός κόμματος ξαφνικά το γυρνάει και στρέφεται εναντίον των ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ. Συγκεκριμένα γράφει "Οποιος προσλαμβάνεται για 5 μήνες, τρία καλοκαίρια ως δασοπυροσβέστης, να μονιμοποιείται χωρίς διαδικασία στο δημόσιο. Και ποιος κύριοι καμπαναχμάκηδες θα πληρώνει τον λογαριασμό; Ο προϋπολογισμός βέβαια. Και ποίος τροφοδοτεί τον προϋπολογισμό; Οι φορολογούμενοι Έλληνες.."

Κύριε... ΑΣΤΟΧΕ όταν θα μιλάς για τους ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ θα πρέπει να πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο.
Είσαι τουλάχιστον "μικρόψυχος" για να καταφέρεσαι εναντίον τους, που έστω για 5 μήνες όπως γράφεις -γίναμε 8μηνο για να σε ενημερώσω- καθημερινά είναι μέσα στην φωτιά για 700 ευρώ.
Αυτοί οι άνθρωποι κάθε καλοκαίρι, χρόνια τώρα, δίνουν τις ζωές τους για να μην καείς εσύ και ανενόχλητος να λες τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που λες.
Ο Ελληνικός Λαός έχει επιβραβεύσει τους ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. Σε δημοσκόπηση η οποία έλαβε χώρα πριν από 2 χρόνια στις εξής ερωτήσεις:

* "Έχετε εμπιστοσύνη στο έργο της πυροσβεστικής και των συμβασιούχων πυροσβεστών;" απάντησε ΝΑΙ το 87,2%
* "Θεωρείτε ότι η πολιτεία θα πρέπει να αποκαταστήσει εργασιακά αυτή την κατηγορία εργαζομένων (τους συμβασιούχους);"
απάντησε ΝΑΙ το 88%
* "Τι είναι προτιμότερο κατά την άποψη σας; Οι συμβασιούχοι Πυροσβέστες να πληρώνονται από το ταμείο ανεργίας και να κάθονται, ή να εργάζονται όλο τον χρόνο;"
απάντησε "Να εργάζονται όλο τον χρόνο 84,8%"


Επίσης κύριε "ΑΣΤΟΧΕ", απέβαλε τον ραγιαδισμό που μάλλον σου έμεινε από την τουρκοκρατία και μάθε να χρησιμοποιείς Ελληνικές λέξεις. (σε ολόκληρο το άρθρο του χρησιμοποιεί λέξεις όπως, κουφοκαφάδες, καμπαναχμάκιδες, κ.α.)

Θέλω να πιστεύω ότι το Σωματείο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα απαντήσει καταλλήλως, αν δεν το έχει κάνει ήδη, στον κύριο "ΑΣΤΟΧΟ" !!!!

Η διαχειρίστρια του blog.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777