09 Μαρτίου 2009

Ανακοίνωση Σωματείου Δυτ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Αρ.Πρωτ:07/8-3-2009

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 8 Μαρτίου 2009 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Ν. Κοζάνης η 7η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας, με την συμμετοχή 167 από το σύνολο των 242 Μελών του Σωματείου.
Στη Συνέλευση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν τις εργασίες της Συνελεύσεως ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης κ. Τολίοπουλος Αθανάσιος, ο κ. Μανωλόπουλος Θωμάς προϊστάμενος γραφείων Π.Δ.Π.Υ.Δ.Μ. εκ μέρους του Περιφερειάρχη Π.Υ. Δυτικής Μακεδονίας, ο Διοικητής του Αερομεταφερόμενου Πεζοπόρου Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Ρούτσας Γεώργιος, ο Πρόεδρος κ. Παπαντώνης Κωνσταντίνος και ο Αντιπρόεδρος Πυργιώτης Απόστολος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών Πυρόσβεσης Διάσωσης.
Στη Συνέλευση έγινε αναλυτική ενημέρωση από το Δ.Σ. του Σωματείου για όλες τις ενέργειες, συναντήσεις, προβολές στα Μ.Μ.Ε. που έγιναν και τα αποτελέσματα αυτών τον τελευταίο χρόνο. Επίσης από τον Πρόεδρο του Σωματείου και Πρόεδρο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας κ. Καζαντσίδη Νικόλαο ενημερώθηκαν τα Μέλη για τις ενέργειες του Ταμείου καθώς και σε ποιες περιπτώσεις καλύπτει τα Μέλη του. Στη συνέχεια δόθηκε στο σώμα η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής που αφορούσε τον Οικονομικό Απολογισμό - Προϋπολογισμό καθώς και τον Διοικητικό όπου και ψηφίστηκαν παμψηφεί.
Αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε στον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ. ο οποίος ενημέρωσε τα Μέλη για τις εξελίξεις στο θέμα του επικείμενου διαγωνισμού, Δικαστικά, εργασιακά και απάντησε στης ερωτήσεις – απορίες των Μελών, ενώ κλείνοντας κάλεσε όλους τους Συναδέλφους στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της 26ης Μαρτίου.
Εκτός ημερησίας διατάξεως τέθηκε υπό ψήφιση το εάν θα αποδεχθούμε ενδεχόμενη προκήρυξη με τα κριτήρια που προτείνει η ΠΟΣΠΥΔ. Kατά συντριπτική πλειοψηφία, πάνω από το 90% των παρευρισκομένων μελών, ψήφισε υπέρ.
Τέλος το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλα τα Μέλη που παρευρέθησαν στη Γ.Σ. του Σωματείου, και τους καλεί όλους δυναμικά στην πορεία της 26ης Μαρτίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καζατζίδης Νικόλαος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βαϊτσόπουλος Αντώνης

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777