03 Ιουλίου 2009

Απάντηση του Ευ. Βενιζέλου για τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες.

Συνάδελφοι, στην διαδικτυακή συνέντευξη του Ευ. Βανιζέλου του τέθηκαν ερωτήματα σχετικά με την εργασιακή αποκατάσταση των Συμβασιούχων Πυροσβεστών.
Η απάντηση που δόθηκε είναι η παρακάτω:

" Χαίρομαι, γιατί ήδη πριν από δύο χρόνια, ως αρμόδιος τομεάρχης τότε του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, είχα τοποθετηθεί για την ανάγκη οριστικής επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων πυροσβεστών.
Και είχαμε υπό την πίεση μας οδηγήσει τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα, στην παραδοχή του προβλήματος και στην παραδοχή της ανάγκης να λυθεί το ζήτημα αυτό οριστικά.
Τότε είχαμε περιγράψει και το νομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί να γίνει αυτό και κατά το Σύνταγμά μας και κατά το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο.
Η λύση είναι εφικτή - δεν θέλω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες - και πρέπει να δοθεί . Αδικούνται οι συμβασιούχοι πυροσβέστες και αδικείται και η χώρα γιατί δεν έχει διαμορφώσει ένα πυροσβεστικό σώμα που να είναι ο μοχλός άσκησης της πολιτικής προστασίας της χώρας."

ΠΗΓΗ: evenizelos.gr

Σ.Δ: Όλοι συμφωνούν να δοθεί λύση στο εργασιακό μας αλλά κανείς τελικά δεν κάνει κάτι, κανείς δεν κουνάει ούτε το δαχτυλάκι του.
Περιμένουν τις εκλογές
για να τάξουν πάλι
και μετά να μας πετάξουν !!!

Σ.Δ 2: Αλήθεια κ. Βενιζέλο ποια ακριβώς είναι η πρόταση σας, ποιο είναι το νομικό πλαίσιο που αναφέρετε ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 54/9-9-2008 ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ "ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;
Για εσάς μπορεί όλα αυτά να λέγονται "τεχνικές λεπτομέρειες" για εμάς όμως λέγονται ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

ΠΟΛΥ ΟΜΙΧΛΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΟ.
"ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ" ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777