25 Ιανουαρίου 2010

630 απο τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες να Πάρετε.

630 από τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες να Πάρετε και Αφήστε τις Βλακείες.

Έχετε έτοιμο προσωπικό που το κόστος για την μόνιμη πρόσληψή του είναι το 1/4 από το να πάρεις έναν τελείως ανεκπαίδευτο, χωρίς εμπειρία και φυσικά με τα τετραπλάσια χρήματα. Το δικό μας κόστος είναι συμπληρωματικό και το ξέρετε. Το είπαμε εμείς σαν Θεσσαλονίκη όταν πήγαμε στον κ. Βούγια το είπε και η ΠΟΣΠΥΔ και το κυνηγάει και πολύ καλά κάνει και φυσικά ο Υφυπουργός το δέχθηκε και συμφώνησε με τα επιχειρήματα που του δώσαμε.
Ο Αρχηγός έστειλε λοιπόν γραπτό αίτημα (όπως μας το είπε άλλωστε και στο συνέδριο) για πρόσληψη 630 πυροσβεστών για τις Εθνικές Οδούς στον Υφυπουργό και ο Υφυπουργός το γύρισε πίσω (και μπράβο του γιατί κανείς άλλος δεν το έχει "τολμήσει" αυτό) λέγοντας ότι ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.
Φυσικά το αγαπητό μας Αρχηγείο τα έχασε γιατί δεν περίμενε τέτοια απάντηση (πρώτη φορά), λέγοντας ότι ΔΕΝ έχει γίνει ΠΟΤΕ αυτό και δεν κολλάει νομικά. ΛΑΘΟΣ !!!
Μη μας λέτε ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ γιατί ΓΙΝΕΤΕ και το ξέρετε πολύ καλά.
Έχει γίνει και σε άλλους οργανισμούς (ΔΕΗ και ΟΤΕ) και θα πάρετε και τα σχετικά στοιχεία από την ΠΟΣΠΥΔ σύντομα και να δούμε τότε τι άλλο θα βρείτε να πείτε.
Τώρα όποιος συνάδελφος γνωρίζει άλλη παρόμοια προκήρυξη που να αναφέρει δηλαδή ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ (συμβασιούχος), καλό θα είναι να ενημερώσει το σωματείο του άμεσα ή την ΠΟΣΠΥΔ για να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις θέσεις μας.
Μακάρι 630 συνάδελφοί μας να μπουν στην Πυροσβεστική και οι υπόλοιποι όπως υποσχέθηκαν στο Σώμα Πολιτικής Προστασίας.
Το ακούμε παρεμπιπτόντως αυτό το Σώμα αλλά δεν το βλέπουμε !!! Κίνηση δεν γίνετε καμία από μέρους του Υπουργείου.
Ο καιρός περνάει Υπουργέ και εσύ είπες ότι τον Απρίλιο θα έχεις ήδη ένα προσχέδιο, γιατί λοιπόν δεν έχει προχωρήσει κάτι;

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777