21 Ιανουαρίου 2010

Οδηγίες Προς "Ναυτιλωμένους" (φωτογραφίες)


























Όπως διαπιστώνετε καμία φωτογραφία δεν μοιάζει μεταξύ της.
Στην 1η φωτό η οποία, η οποία είναι και πιο κοντά στο σωστό (μαζί με την 4) βλέπουμε πάνω από το πυροσβεστόσημο ένα άλλο σήμα που κανονικά ΔΕΝ φέρουμε αλλά από ότι έμαθα το έκαναν δεκτό από την διοίκηση του συναδέλφου. Το μπλουζάκι πρέπει να είναι ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν χρειάζεται να είστε τόσο γυρισμένοι στο πλάι (φωτο 1). Πρέπει να είστε κουμπωμένοι στις τσέπες όχι όπως στην φωτό 3 που δεν είναι κλειστές. Όχι μέχρι επάνω στον λαιμό κλειστό το χιτώνιο (φωτο 2, 3 και 4) να είναι λίγο ανοιχτό ώστε να φαίνεται το μπλουζάκι (φωτο 1). Επίσης ΔΕΝ φοράμε το όνομα μπροστά (φώτο 4). Και εννοείτε ξυρισμένοι !!!
ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΠΙΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ.

Αφού είδαμε τα λάθη μας ας δούμε τώρα πως πρέπει να είναι οι φωτογραφίες ΚΑΝΟΝΙΚΑ για να μην μας τις γυρίζουν "παράξενοι" από τα γραφεία "εποχικών" πίσω !!!


ΑΡΧΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δ/ΓΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!

Επίσης καλό είναι να προχωρήσετε και τη διαδικασία ώστε να μην υπάχουν "νομικά κολλήματα" την τελευταία στιγμή και δεν βγούν ΠΟΤΕ οι ταυτότητες !!!

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συνάδελφους που μου εμπιστεύτηκαν και μου παραχώρησαν φωτογραφίες τους και ιδιαίτερα τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ (το λόγο τον καταλαβαίνετε πιστεύω) !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777