14 Ιανουαρίου 2010

Η ΠΟΣΠΥΔ για τις Ταυτότητες.

ΜΕΓΑΡΑ 14/1/2010
Αρ.Πρωτ: 18

Συνάδελφοι,

μετά την απαράδεκτη διαταγή του Αρχηγείου σήμερα να μας ζητήσουν φωτογραφίες για τις ταυτότητες με «πολιτική περιβολή» ενεργήσαμε άμεσα και σε συνεννόηση με τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου τον οποίο ενημερώσαμε σχετικά και του εκφράσαμε την έντονη δυσαρέσκεια μας, μας διαβεβαίωσε ότι η διαταγή εντός λίγων ωρών θα αλλάξει με ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ που θα αναφέρει ότι οι φωτογραφίες θα είναι με στολή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παπαντώνης Κων/νος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Φαραντάκης Αλέξανδρος

Σ.Δ: Δ/γη και καινούργια δεν θα βγει προφανώς γιατί δεν θέλουν να εκτεθούν περισσότερο ( βλέπε Κοντοκώστα που άλλη δ/γη έβγαζε το πρωί και άλλη το βράδυ ) γι αυτό η ΠΟΣΠΥΔ προφορικά μας ενημέρωσε μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος με τον Αρχηγό ότι οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει με Διοικητές να ενημερώνετε άμεσα τα σωματεία σας για να επεμβαίνουν. Με λίγα λόγια να λέτε στους Διοικητές σας "κύριε Διοικητά πάρε στο Αρχηγείο να μάθεις τα νεότερα για την δ/γη" !!!
Ως Σωματείο Θεσσαλονίκης θα παρακαλέσω όποιος συνάδελφος αντιμετωπίσει πρόβλημα να ενημερωσει άμεσα το σωματείο μας.
Όπως καταλαβαίνετε αυτό που έλεγα σε προηγούμενο post για "απασφάλιση" πήγε να γίνει πραγματικότητα.
Ο "απασφαλιστής" είναι μια συνάδελφος από το ΑΠΣ που ουκ ολίγες φορές μας δημιούργησε προβλήματα και από ότι φαίνεται συνεχίζει ακάθεκτη το "έργο" της !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777