26 Φεβρουαρίου 2010

Η Υπομονή έχει και τα Όρια της !!!

7 χρόνια τώρα προσπαθούμε και διεκδικούμε τα αυτονόητα... ΜΟΝΙΜΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!
7 χρόνια τώρα εισπράττουμε «ΘΑ» και υποσχέσεις !!!
7 χρόνια τώρα θυσιαζόμαστε κυριολεκτικά και μεταφορικά για 700 € !!!
7 χρόνια τώρα και άλλα 15 -20 χρόνια πριν, υπάρχουμε ως ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ- ΕΠΟΧΙΚΟΙ, ΔΑΣΟΚΟΜΑΝΤΟΣ, ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ !!!
7 χρόνια
ΥΠΟΜΟΝΗΣ !!!
7 χρόνια ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ !!!

Και οι κυβερνήσεις έρχονται και φεύγουν. Οι πολιτικοί κλέβουν τους πολίτες και την Πατρίδα. Κλέβουν τις ζωές μας και μοιράζουν στις προεκλογικές τους εξαγγελίες «ελπίδα» !!! Κλέβουν τα χρήματά μας , SIEMENS, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΟ 2000 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ και πολλά άλλα!!!. Κλέβουν την Ευρωπαϊκή Ένωση από τις επιδοτήσεις και τα Κοινοτικά Προγράμματα που δόθηκαν για την ανάπτυξη του τόπου μας, βλέπε 170 εκατομμύρια και πλέον που είχαν δοθεί για την πολιτική προστασία και ΕΓΙΝΑ ΚΑΠΝΟΣ, κάποια άλλα εκατομμύρια για τους αγρότες και πάρα πολλά άλλα.
ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!
ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ και σαν πολίτες στο σύνολό μας αλλά και σαν ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!!!
Στις 3 Δεκεμβρίου 2009 ο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. μας «έταζε», σε συνέχεια των προεκλογικών δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου, ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ !!! Μας είπε ότι το 2010 και μέχρι τις 1 Απριλίου του χρόνου αυτού ΘΑ δημιουργηθεί το Νομικό Πλαίσιο, ΘΑ συσταθούν ομάδες εργασίας, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ….. και όλα αυτά για να έχουμε στο τέλος του χρόνου έτοιμη την νομοθεσία για την ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, που το έχει ανάγκη αυτή η χώρα, και το οποίο θα ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2011 !!!
Συμφωνήσαμε, είπαμε θα κάνουμε έναν ακόμα χρόνο υπομονή, η Πατρίδας μας έχει ανάγκη ΟΛΟΥΣ να βοηθήσουμε και να την «ξελασπώσουμε» και εμείς με τον τρόπο μας για να μην γίνουμε, όπως γίναμε δηλαδή ΔΙΕΘΝΟΣ ΡΕΖΙΛΙ !!!
Ένας χρόνος είναι ΘΑ περάσει, ΘΑ είναι έτοιμοι οι ΝΟΜΟΙ, ΘΑ είναι έτοιμο το ΝΕΟ ΣΩΜΑ και τον Ιανουάριο του 2011 ΘΑ τελειώσουν τα βάσανά μας.
ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΖΗΤΑΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!
Σήμερα όμως, 84 ημέρες περίπου από τις 3 Δεκεμβρίου 2009 ΤΙΠΟΤΑ, το οποίο όπως είπα παραπάνω ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ !!! ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΙ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Οι Υπουργοί δεν ξέρουν τι τους γίνετε.
Ο ένας μπροστά σε 100 και πλέον μόνιμους συναδέλφους και σε ανώτατους αξιωματικούς του Π.Σ. ανακοινώνει την ΠΡΟΣΛΗΨΗ 1600 περίπου πυροσβεστών ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ και ο άλλος μετά από λίγες ημέρες μπροστά στη ΠΟΣΠΥΔ το παίρνει πίσω και μιλάει για «μεγάλο ποσοστό» μόνο!!! Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ !!! Τα ίδια βλέπαμε και επί Ν.Δ. τα ίδια και τώρα.
Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι !!!
Αλήθεια το κόστος μίας τέτοια προκήρυξης το έχετε ψάξει κύριε Χρυσοχοϊδη; Να σας πω εγώ με απλά «μπακάλικα», 1630 εκπαιδευμένοι συμβασιούχοι πυροσβέστες κοστίζουν περίπου 20.000.000 € ΛΙΓΟΤΕΡΑ από το να πάρεις 1630 απλούς πολίτες ανεκπαίδευτους !!!
ΕΜΕΙΣ όπως βλέπετε μετράμε και το λεπτό γιατί ξέρουμε τι περνά η Παρτίδα μας.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΉ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!
ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ «ΠΡΕΠΕΙ» ΝΑ «ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ» ;;;;;

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΚΥΡΙΕ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.
Η 1 Απριλίου είναι κοντά ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, το ίδιο και το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, για ότι συμβεί δεν θα φέρουμε ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ !!!

Ότι ακούω να ακούς, μέσα σε κόσμους μυστικούς
Θ' ανακαλύψεις μια πατρίδα ξεχασμένη

Παραδομένη στους καιρούς και σε πελάτες πονηρούς
Σε συμπληγάδες μια ζωή παγιδευμένη

Στο ίδιο έργο θεατές, εσύ και εγώ τραγουδιστές
Φανατικοί της πιο φευγάτης εξουσίας

Οι ήχοι μας διαδηλωτές και τα στιχάκια εμπρηστές
Αυτό το έργο είναι παιχνίδι φαντασίας

Στο ίδιο πάντα σκηνικό και στης ψυχής τον πανικό
Απόψε πνίγομαι, χρειάζομαι αέρα

Θέλω ν' αρχίσω από δω, αλλιώς τα πράγματα να δω
Να πω στον κόσμο μια δική μου, μια δική μου, καλησπέρα.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777