22 Μαρτίου 2010

3η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Σωματείου Δυτ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Κοζάνη, 21 Μαρτίου 2010
Αρ.Πρωτ: 36


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης η 3η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας, με την συμμετοχή 184 από το σύνολο των 241 Μελών του Σωματείου.
Στη Συνέλευση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν τις εργασίες της ο Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Κοζάνης κ. Βλατής Ιωάννης, ο κ. Μανωλόπουλος Θωμάς προϊστάμενος γραφείων Π.Δ.Π.Υ.Δ.Μ., ο κ. Ρούτσας Γεώργιος Πυραγός της Π.Υ. Κοζάνης, ο κ. Ανδρεόπουλος Παναγιώτης Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Φαραντάκης Αλέξανδρος και ο Ταμίας Μουστάκας Κίμων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών Πυρόσβεσης Διάσωσης. Επίσης λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να παρευρεθούν αλλά απέστειλαν τους χαιρετισμούς τους γραπτώς και τηλεφωνικώς ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Καστοριάς κ. Πετσάλνικος Φίλιππος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Κοζάνης κ. Παπαδόπουλος Μιχάλης, ο Γεν. Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Κίρκος Γεώργιος.
Στη Συνέλευση έγινε αναλυτική ενημέρωση από το Δ.Σ. του Σωματείου για όλες τις ενέργειες, συναντήσεις, προβολές των αιτημάτων μας στους Αιρετούς της Περιφέρειας και στα Μ.Μ.Ε. που έγιναν και τα αποτελέσματα αυτών τον τελευταίο χρόνο. Επίσης από τον Πρόεδρο του Σωματείου και Πρόεδρο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας κ. Καζαντσίδη Νικόλαο ενημερώθηκαν τα Μέλη για τις ενέργειες του Ταμείου καθώς και σε ποιες περιπτώσεις καλύπτει τα Μέλη του. Στη συνέχεια δόθηκε στο σώμα η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής που αφορούσε τον Οικονομικό Απολογισμό - Προϋπολογισμό καθώς και τον Διοικητικό όπου και ψηφίστηκαν παμψηφεί.
Αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε στον Γεν. Γραμματέα της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ. ο οποίος ενημέρωσε τα Μέλη για τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στα εργασιακά θέματα και απάντησε στης ερωτήσεις – απορίες των Μελών.
Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την εκλογή Οργάνων Διοίκησης του Σωματείου, και ορίστηκε η έναρξη της ψηφοφορία στις 13:30 η οποία διήρκησε μέχρι τις 18:00.
...................... Για την εκπροσώπηση όλων των Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εκλέγονται:

ΤΑΚΤΙΚΟΙ
1) Βαϊτσόπουλος Αντώνιος (Πεζοπόρο Δυτικής Μακεδονίας).
2) Καζαντσίδης Νικόλαος (Πεζοπόρο Δυτικής Μακεδονίας).
3) Φέρδη Ζωή (Π.Υ. Φλώρινας).
4) Πολυχρονιάδης Ιωάννης (Π.Υ. Κοζάνης).
5) Αλεξανδρίδης Αναστάσιος (Π.Υ. Καστοριάς).
6) Κωστόπουλος Νικόλαος (Π.Υ. Γρεβενών).
7) Νικολάου Στέφανος (Π.Υ. Πτολεμαΐδας
...............
Μέσα σε δέκα μέρες τα μέλη που εκλέχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, θα συγκροτηθούν σε σώμα εκλέγοντας μεταξύ τους Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα και Ταμία του Σωματείου.
Τέλος το απερχόμενο Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλα τα Μέλη του Σωματείου για την στήριξη που παρείχαν στις αποφάσεις και τις ενέργειες του Δ.Σ., καθώς και για την συμμετοχή σε όλα τα καλέσματα του Σωματείου και της Ομοσπονδίας μας, ελπίζοντας ότι θα δείξουν την ίδια και μεγαλύτερη αγωνιστικότητα ώστε μαζί με το νέο Δ.Σ. να παλέψουμε για την οριστική λύση της εργασιακής μας ομηρίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καζατζίδης Νικόλαος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βαϊτσόπουλος Αντώνιος








Σ.Δ: Να με συγχωρέσουν οι συνάδελφοι που "έκοψα" το έγγραφο αλλά είναι αδύνατο να μπει όλο, είναι 3 σελίδες. Έβαλα μόνο το νέο Δ.Σ.
Συνάδελφοι σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας και να είστε ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ώστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να παλέψουμε και στο τέλος να επιτύχουμε την εργασιακή μας αποκατάσταση !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777