23 Μαρτίου 2010

9η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Σωματείου Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: 22/3/2010
ΑΡ. ΠΡΩΤ: 27


Την Κυριακή 21/3/2010 πραγματοποιήθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής η 9η Τακτική Συνέλευση του Σωματείου Εποχικών Πυροσβεστών Ανατολικής Μακεδονίας, με συμμετοχή 239 επί συνόλου των 340 μελών του Σωματείου.
Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης χαιρέτησαν ο Αρχιπύραρχος κ. Ιωάννης Αρσενίου διοικητής της Π.Δ. Π.Υ. Αν. Μακεδονίας & Θράκης, ο κ. Χρήστος Αμπατζής εκπρόσωπος του Υφυπουργού παρά του Πρωθυπουργού και Εκπρόσωπου Τύπου της Κυβέρνησης κ. Γιώργου Πεταλωτή, ο κ. Κωνσταντίνος Παπακοσμάς Γραμματέας ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ο κ. Ιωάννης Νικολαΐδης μέλος της Νομαρχιακής Π.Α.Σ.Ο.Κ Ροδόπης και υπεύθυνος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, ο κ Απόστολος Πυργιώτης Α΄ Αντιπρόεδρος, ο κ. Χρήστος Κουλιδάκης Β΄ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών Πυρόσβεσης Διάσωσης και κυρ. Πελαγία Χρυσανθακοπούλου Γραμματέας του Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών Θεσσαλονίκης.
Επίσης λόγω του Εθνικού Συμβουλίου του Π.Α.Σ.Ο.Κ και των Προσυνεδριακών εργασιών της Ν.Δ δεν κατάφεραν να παρευρεθούν αλλά απέστειλαν τους χαιρετισμούς τους γραπτώς ο κ. Σάββας Εμινίδης Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Καβάλας, η κυρ. Όλγα Τέντε Ρεντάρη Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Έβρου, η κυρ. Ελένη Τσιαούση Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Έβρου, ο κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Ροδόπης ο κ. Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος Βουλευτής Ν.Δ Ν. Έβρου και τηλεφωνικός ο κ. Γεώργιος Ντόλιος Υφυπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Ν. Ξάνθης & Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο κ. Δημήτρης Παπουτσής Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Καβάλας, ο κ. Μιχάλης Τιμοσίδης Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Καβάλας, ο κ. Χρήστος Αηδόνης Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Δράμας και ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης Βουλευτής Ν.Δ Ν. Ροδόπης.
Έγινε ενημέρωση των μελών από τον πρόεδρο για τις κινήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και την πορεία του εργασιακού μας.
Επίσης οι συνάδελφοι από την Ομοσπονδία ο κ Απόστολος Πυργιώτης και ο κ. Χρήστος Κουλιδάκης ενημέρωσαν για την εξέλιξη των εργασιών της Ειδικής Ομάδας Εργασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αλλά και για τα τρέχοντα θεσμικά θέματα.
Στη συνέχεια μοιράστηκα στα μέλη αλλά και αναγνώστηκε από τον Ταμία η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής που αφορούσε τον Οικονομικό Απολογισμό του έτους 2009 και τον Προϋπολογισμό του 2010 που ψηφίστηκαν ομόφωνα από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης .
Ακολούθως ο Γ. Γραμματέας ανάγνωσε τα υπόλοιπα θέματα, τροποποίηση άρθρων του
καταστατικού, ίδρυση της Τράπεζας Αίματος, διαγραφές μελών και εκλογή της εφορευτικής επιτροπής τα οποία τέθηκαν σε ψηφοφορία και ψηφίστηκαν επίσης ομόφωνα από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης .
Στη συνέχεια τεθήκαν ερωτήματα από το σώμα τα οποία απαντήθηκαν, και τέλος ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την εκλογή Οργάνων Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων του Σωματείου για την Πανελλήνια Ομοσπονδία, και στις 13:30 μ.μ. ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας η οποία και διήρκησε μέχρι τις 18:00 μ.μ. οπότε αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε άλλο μέλος για να ψηφίσει, η Εφορευτική Επιτροπή με τον εκπρόσωπο της Δικαστικής Αρχής αποφάσισαν τη λήξη της.
Από τη διαλογή των ψηφοδελτίων και των σταυρών προτίμησης, προέκυψε το παρακάτω αποτέλεσμα, σύμφωνα με το οποίο, εκλέγονται κατά σειρά πλειοψηφίας, ως εξής:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ:

1. ΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (Π.Υ ΚΑΒΑΛΑΣ)
2. ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π.Υ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ)
3. ΣΙΜΙΤΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΠΕΖΟΠΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ)
4. ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ (Π.Κ ΣΟΥΦΛΙΟΥ)
5. ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Π.Υ ΚΑΒΑΛΑΣ)
6. ΣΕΛΒΙΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Π.Κ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ)
7. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Π.Κ ΘΑΣΟΥ)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παπαναστασίου Ιωάννης

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Διαμαντάκης Αθανάσιος

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777