11 Μαΐου 2010

ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ - ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

Καλά ΡΕ δεν ντρέπεστε λίγο ;;; Λίγο τσίπα δεν έχετε πάνω σας πιά ;;;
Από την μία ο Ραγκουσης να βγένει και να λέει η πυροσβεστική χρειάζετε "εποχικούς" για 5 μήνες και από την άλλη να έχουμε έρθει στις 11 ΜΑΙΟΥ και ακόμα να ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ;;;
Κ. Ραγκούση ρωτήστε πόσες πυρκαγιές είχαμε από την αρχή του χρόνου και σε πόσες ζητούσαν οι υπηρεσίες από εμάς τους ΆΝΕΡΓΟΥΣ "ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ" τότε να "ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ" !!!
Ντροπή σας κ. Παπακωνσταντίνου όταν ξέρετε και έχετε στο γραφείο σας προς υπογραφή τις πιστώσεις μας για την μισθοδοσία μας και αντ αυτού να πηγαίνετε, για να "διορθώστε" στο προφίλ σας μετά τα σκληρά μέτρα που επιβάλλετε στον Λαό, σε τηλεοπτική εκπομπή !!!
Ντροπή σας κ. Χρυσοχοϊδη που επιτρέπετε να είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ υπάλληλοι του Υπουργείου σας τους οποίους καλείτε να είναι ΑΨΟΓΟΙ και με ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ στα καθήκοντά τους.

ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ "ΚΥΡΙΟΙ" !!!
ΑΙΣΧΟΣ !!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

Και επειδή σίγουρα κάποιοι θα μου πούνε στις εκφράσεις μου να δείχνω περισσότερο σεβασμό η απάντηση είναι: ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777