08 Ιουνίου 2010

Υπογράφηκε το Πόρισμα της Ομάδας Εργασίας.

Υπογράφτηκε σήμερα το Πόρισμα της Ομάδας Εργασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από όλους τους εμπλεκόμενους της στην επιτροπή.
Προηγήθηκε στο Δ.Σ της ΠΟΣΠΥΔ ψηφοφορία σε ότι αφορά το αν θα γίνει αποδεκτό το πόρισμα ή όχι με ψήφους 11 υπέρ και 1 κατά ο οποίος διαφοροποιήθηκε ως προς την νομιμότητα ορισμένων σημείων του πορίσματος τα οποία ίσως στην πορεία τα βρούμε ως εμπόδια μπροστά μας.

Ένα χαρακτηριστικό σημείο του πορίσματος είναι ότι εφόσον γίνει η ρύθμιση θα ανακοινωθούν τα οργανικά κενά και οι πρώτοι που θα μπουν θα καλεστούν να τα καλύψουν ανά την Ελλάδα ανεξάρτητα με τον τόπο συμφερόντων τους, ενώ ένα άλλο σημείο είναι ότι δεν θα υπάρξουν συνέντευξη, γραπτή εξέταση και τα ψυχοτεχνικά !!!

Τα υπόλοιπα πιθανόν την Παρασκευή σε κοινή συνέντευξη τύπου που θα δοθεί από το ΥΠ.ΠΡΟ-ΠΟ αλλά και με επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΣΠΥΔ η οποία αναμένετε εντός λίγων ωρών.

Προσωπικά αν και το είδα καλό δεν πιστεύω ότι θα υλοποιηθεί βλέποντας πάντοτε τα οικονομικά της χώρας που πάνε από το κακό στο χειρότερο και φυσικά την κατάρα που μας κατατρέχει χρόνια τώρα.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777