14 Ιουνίου 2010

Οι πιο Καλοί οι "ΧΟΡΗΓΟΙ" είναι οι "ΕΠΟΧΙΚΟΙ" !!!

Ο τίτλος της δημοσίευσης αυτής είναι κανονικά: ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΟΙ "ΧΟΡΗΓΟΙ" ΤΟΥ Π.Σ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΠΟΧΙΚΟΙ" ΤΟΥ Π.Σ. !!!
Οι λόγοι που δικαιολογούν αυτόν τον τίτλο είναι πολλοί εγώ όμως θα σας μεταφέρω μερικούς μόνο:

1. Κόβοντας από εμάς πέρσι (2009) τα νυχτερινά, υπερωρίες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, πήραν οι μόνιμοι συνάδελφοι την ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ. Δεν το έβγαλα εγώ από το κεφάλι μου αυτό αλλά το είπαν από το ΑΠΣ και το άκουσα και από Διοικητή.

2. Το ίδιο περίπου έγινε και παλαιότερα (2005-2006 αν δεν κάνω λάθος) όταν κόπηκαν χρήματα από τις δικές μας φόρμες εργασίας (ποιότητα μείον) για να ραφτούν φόρμες για τους μόνιμους συναδέλφους.

3. Αν και τα Μ.Α.Π. που μας χορηγήθηκαν το 2007 -2008 ήταν ΧΟΡΗΓΙΑ από ΤΡΑΠΕΖΑ, το ΑΠΣ είχε την φαϊνή ιδέα να βγάλει Π.Δ. και να ζητά, εφόσον κάποιος παραιτηθεί, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ Π.Σ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ. Μάλλον άδειασε το ταμείο του Αρχηγείου και προσπαθούσε να μαζέψει χρήματα. Ευτυχώς με έγκαιρη παρέμβαση αποσύρθηκε αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Π.Δ. Μήπως να το δείχνανε στην ΤΡΑΠΕΖΑ από το Π.Δ να δούμε αντιδράσεις ;;;

4. Δίνουν μετά από 3 χρόνια "ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ", ενώ κανονικά θα έπρεπε βάση της ΣΣΕ να λέγετε και να αναγράφει "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ", χωρίς να είναι πλαστικοποιημένη και ζητούν να την πλαστικοποιήσουμε μόνοι μας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (0.30 ευρώ η πλαστικοποίηση) ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΊΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 1,5 ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ και μάλιστα "απειλούν" πως αν σκιστέι το "χαρτάκι" ή χαθεί ή λερωθεί θα μας διώξουν από το σώμα ή θα μας βάλουν πρόστιμο !!! ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
Αλήθεια εσείς όταν πήρατε τις ταυτότητες σας πληρώσατε την πλαστικοποίηση από την τσέπη σας; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!

5. Κόπηκε ένας μήνας από το 8μηνο και δεν ξέρουμε αν θα κοπεί και άλλος. Ο λόγος το 30% του Ραγκούση και τα οικονομικά. Στην συνέχεια θα δούμε πως θα "αξιοποιηθεί' το κονδύλι αυτό από το ΑΠΣ.

6. Έκοψαν Κυριακές, νυχτερινά, υπερωρίες και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ακόμα. Ο λόγος είναι υπό έρευνα. Όπως και να έχει αν μάθουμε ότι πληρώνουμε εμείς ΔΑΣΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ εκεί στο ΑΠΣ !!!

7. και κλείνω με το κλου της εβδομάδας. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε φωτιά σε νησί και όταν χρειάστηκε να μεταβούν πεζοπόρα ζητήθηκε από το πλοίο να κοπούν εισιτήρια. Ο επικεφαλής ενημέρωσε το Αρχηγείο και η απάντηση ήταν "ΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΟΥΜΕ !!!" Να πάω να σβήσω φωτιά δηλαδή και να πληρώσω και από πάνω !!! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Αλλά τι ρωτάω η απάντηση είναι ΟΧΙ !!!

Μάλλον κάποιοι δεν έχουν δει ποτέ την μισθοδοσία μας και νομίζουν ότι παίρνουμε πάνω από 1000 ευρουλάκια και θέλουμε να το παίξουμε ΧΟΡΗΓΟΙ !!!
Ε ΟΧΙ, 750 ευρώ παίρνουμε, πληρωνόμαστε όποτε νά ΄ναι , χρωστάμε στον μανάβη, στον μπακάλη, στον βενζινά, στο δάνειο για το σπίτι, στο ενοίκιο και πάει λέγοντας. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΑΣ !!!
Στην Πυροσβεστική ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ τίποτα, ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ πολλά περισσότερα από ότι νομίζει.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777