29 Ιουνίου 2010

Προβληματισμοί......... ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ !!!!

10 ημέρες μετά την "κατάθεση" στην Βουλή του πορίσματος της ομάδας εργασίας για την εργασιακή μας αποκατάσταση ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΈΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.
Βέβαια θα μου πείτε "Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ" ναι και το περίμενα, δεν μπορεί να πάνε, είπα, όλα τόσο "ρόδινα".
Βεβαίως και το γεγονός της βόμβας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο όπως έδειξε ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί να προστατεύσει πόσο μάλλον τους Πολίτες, είναι ένα τραγικό γεγονός όταν μάλιστα συνοδεύεται από μια απώλεια ζωής. Είναι όμως τόσο σοβαρό ώστε να σταματήσουν τα πάντα ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!! Απόδειξη ότι δεν "κόλλησαν" σήμερα κατέθεσαν στην Βουλή το ασφαλιστικό που θα αλλάξει τις ζωές όλων μας, σε ένα θέμα όπως το δικό μας θα "τους έπιανε ο πόνος";
Γιατί λοιπόν ΤΟΣΟ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΉ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ;
Τι ετοιμάζετε πάλι πίσω από τις πλάτες μας ;
Μήπως τελικά ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ να καταθέσετε στο πολυνομοσχέδιο και την δική μας ρύθμιση;
Μήπως ΣΚΟΠΙΜΑ καθυστερείτε βάζοντας διάφορες δικαιολογίες για να μην "προλάβει" να μπει και να "μαγειρέψετε" όπως γίνετε συνήθως; Κάτι άκουσα για κατάθεση της δική μας ρύθμισης μαζί με μία ρύθμιση που ετοιμάζετε για τους εθελοντές !!!
Τι ετοιμάζετε; "ΠΟΙΟΝ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ", γιατί δεν μπορεί όλο και κάποιον θα έχει !!!

Δεν μπορεί να λέει πριν 10 μέρες ο Υφυπουργός ότι θα γίνει ρύθμιση η οποία θα μπει στο πολυνομοσχέδιο και θα κατατεθεί σε λίγες εβδομάδες στην βουλή και μέχρι τώρα να μην έχει κουνήσει κανείς το δαχτυλάκι του.
Η Ομοσπονδία μας τι κάνει, τι περιμένει, υπάρχουν οι περσινές πιέσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς, Γραμματείς και Φαρισαίους του Υπουργείου ; Τα σωματεία τι κάνουνε; Εμείς, ατομικά, τι κάνουμε;;;;

ΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑ !!!

Πρέπει να αρχίσουν οι κινητοποιήσεις συνάδελφοι, πρώτα τοπικά και μετά με ένα συλλαλητήριο που ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, στην Αθήνα !!!

Δεν έχω να πώ κάτι άλλο προς το παρόν αλλά θα επανέλθω σύντομα, πολύ σύντομα !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777