03 Ιουλίου 2010

Ενημέρωση Μελών από την ΠΟΣΠΥΔ

Σ.Δ: Βρε Βρε "κινητοποίηση" των Υπουργείων διαβάζω και επίσημα πλέον. Εμείς αυτές τι κινητοποιήσεις τελευταίοι τις μάθαμε; Κρυφές τις κρατούσε το Υπουργείο; Πάλι καλά όμως που άρχισαν να μας "παίζουν" και εμάς για να μην "τρέχουμε" όλοι μαζί τελευταία !!!
Δύο τρία ερωτηματάκια θα βάλω:

1ον
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ;
2ον
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ;
3ον ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΊ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΡΥΘΜΗΣΗ;
4ον
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Π.Σ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;
5ον
Η "κινητικότητα" των πολιτικών τι απαντά σε όλα αυτά τα ερωτήμα;

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ τις επόμενες ημέρες να δούμε τι θα μας πείτε,
ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, πάντα εσείς οι πολιτικοί ότι λέτε το κάνετε, έχετε δείξει "δείγματα γραφής" χρόνια τώρα !!! (για να γελάσουμε και λίγο)

Όσον αφορά τους τραυματισμούς πράγματι το "φαινόμενο" αυτό τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει πάρει διαστάσεις ΠΟΛΕΜΟΥ. 4 συνάδελφοι έχουν τραυματιστεί σοβαρά με τις μηχανές και με το τελευταία έχει παραγίνει. ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ !!! Περαστικά και σύντομα κοντά μας.

Όσον αφορά τώρα την απογραφή είναι σημαντικό να μην χάσετε τις ημερομηνίες απογραφής διότι δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει παράταση. Στην ανακοίνωση και στις οδηγίες που δίνει το ΥΠ.ΕΣ λέει ξεκάθαρα ότι ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777