02 Ιουλίου 2010

Ο Χρυσοχοϊδης στην 2η ΕΜΑΚ.

Περατζάδα έκανε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτης κ. Χρυσοχοϊδης από την Θεσσαλονίκη για να πάει στην ιδιαίτερη του πατρίδα και είπε μια που βρέθηκε στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" να περάσει από την 2η ΕΜΑΚ και μετά από παρέμβαση του προέδρου μας και απο το πεζοπόρο.
Ο Χρυσοχοϊδης
στο πεζοπόρο είπε ότι υπάρχει η πολιτική βούληση ώστε να τελειώσει οριστικά και προς την θετική κατεύθυνση εργασιακό μας. Σε αυτό το σημείο ο πρόεδρος μας εν ολίγοις του "είπε ότι αυτό το έχουμε ακούσει πολλές φορές αλλά όταν περνάει η αντιπυρική όλοι το ξεχνάνε και αυτή την φορά δεν πρέπει και δεν παίρνει κανέναν να γίνει το ίδιο."
Ο Υπουργός συνέχισε λέγοντας ότι σχετικά με το θέμα μας ο Υφυπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κ. Βούγιας είχε συνάντηση πριν λίγες ημέρες με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο και ότι θα ενημερωθεί σχετικά και η ΠΟΣΠΥΔ με την οποία, όπως είπε είναι σε συνεχή επικοινωνία.
Ζήτησε από τους συναδέλφους να δουλέψουν με ζήλο και να σβήνουν τις φωτιές "από το πρωί".
Για τις μηχανές είπε ότι είναι ένα πολύ θετικό βήμα και μάλιστα το κάνει πιο σημαντικό ότι επανδρώνονται από συμβασιούχους πυροσβέστες ενώ τέλος ότι η νέα αυτή ομάδα το επόμενο 20ημερο αναλαμβάνει δράση.
Και λέω εγώ ότι αυτή η "πολιτική βούληση" θα μας φάει τόσα χρόνια. Την ακούμε και την ξανακουμε αλλά αποτέλεσμα και πράξη ΚΑΜΙΑ.
Περνάει ο καιρός, δεν βλέπω να "προλαβαίνει" να μπαίνει η "ρύθμιση" στο πολυνομοσχέδιο, η Βουλή θα κλείσει, αλλάαααααααααααα............. "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ" και καλά κρατεί !!!
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777