22 Σεπτεμβρίου 2010

Ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου.....Πρόταση ΠΑΣΟΚ το 2004.

Διαβάστε την πρόταση Νόμου που είχαν καταθέσει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στις 5/11/2004 με θέμα Ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου και μέτρα για την αποτροπή καταστρατήγησης των εργασιακών τους δικαιωμάτων στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, για τους συμβασιούχους.
Τι ωραία τα έλεγαν όταν ήταν αντιπολίτευση. .. Το είχε μάλιστα υπογράψει και ο υφυπουργό Προ.Πο. κ. Οθωνας και πολλοί άλλοι βουλευτές που τώρα είναι Υπουργοί και Υφυπουργοί. Το βγάζω αυτό για να δούμε όλοι για μια ακόμη την υποκρισία της εξουσίας η οποία ανάλογα με τις περιστάσεις αλλάζει χρώματα και σύμβολα και ΘΕΣΕΙΣ, (άλλοτε ήλιος άλλοτε δάδα και πάει λέγοντας).... Τώρα με το δικαστήριο στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ τι έχουν άραγε να πούνε οι κυρίοι Βουλευτές ;
Και μη μου πείτε ότι η Κυβέρνηση δεν θα έχει βάλει το χεράκι της για να μην υπάρξει δικαίωση των Συμβασιούχων. Αυτό γίνετε πάντα. Αυτό έκανε και η προηγούμενη μπλε Κυβέρνηση αυτό θα κάνει τώρα και η πράσινη.
"Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς."
ΘΑ ήθελα να ήξερα ΑΥΡΙΟ έξω από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, μαζί με τους χιλιάδες συμβασιούχους, θα είναι αυτοί οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που προεκλογικά είχαν συντάξει και είχαν φέρει προς ψήφιση στην ΒΟΥΛΗ το σχέδιο νόμου αυτό για τους ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ; ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ............... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!

Εύχομαι να με διαψεύσετε κύριοι Δικαστές σε ότι αφορά εσάς και τις "πιέσεις" που πιθανόν να δέχεστε !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777