06 Σεπτεμβρίου 2010

Νοσοκομειακή Περίθαλψη του ΜΟΝΙΜΟΥ Προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

Εκδόθηκε το Φ.Ε.Κ. 1357 (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) από 1 Σεπτεμβρίου 2010 , σύμφωνα με το οποίο παρέχεται το δικαίωμα εξωνοσοκομειακής και νοσοκομειακής περίθαλψης σε όλα τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία της χώρας, στο Μόνιμο εν ενεργεία και εν αποστρατεία Ένστολο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, με τους ίδιους κανόνες και διαδικασίες που ισχύουν και για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΠΗΓΗ:
7η Ε.Μ.Α.Κ.

Σ.Δ: Στο συναδελφικό και φιλικό blog μπορείτε να διαβάσετε το ΦΕΚ.
Διαβάζοντας το παραπάνω και εστιάζοντας στην φράση "Μόνιμο εν ενεργεία ένστολο προσωπικό" μόνο πικρία και αγανάκτηση μπορεί να μας πιάσει.
Όσο σκέφτομαι ότι πριν από 1 μήνα "παρακαλούσε" σωματείο και ομοσπονδία τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Προ. Πο. να μεταφερθεί συνάδελφος σε στρατιωτικό νοσοκομείο γιατί κινδύνευε να χάσει το πόδι του, όσο σκέφτομαι ότι συνάδελφοι τραυματίζονται σε συμβάντα και τους μεταφέρουν σε πολιτικά νοσοκομεία και εκείνα τους ζητάνε να πληρώσουν τις εξετάσεις, να πληρώσουν για να κάνουν ένα ράμμα ή να βγάλουν μια ακτινογραφία, όσο σκέφτομαι ότι κάθε χρόνο τρέχουμε από γιατρό σε γιατρό για να μαζέψουμε τις εξετάσεις για να ξαναδουλέψουμε αναρωτιέμαι:
ΕΜΕΙΣ ΡΕ, ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ; ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ;;;
Σας "ευχαριστούμε" που για μία ακόμη φορά μας δείχνετε την ΑΠΕΡΑΝΤΗ "αγάπη" σας !!!
Χαίρε Υπουργέ, ΟΙ ΑΝΑΛΏΣΙΜΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ .....

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777