05 Σεπτεμβρίου 2010

Ερχονται αλλαγές στο Λιμενικό.

Η πληροφορία είναι πολύ έγκυρη: Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα βγει στον «αέρα» και θα πάρει τον δρόμο για τη Βουλή το σχέδιο νόμου για τη σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος. Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει και η διαδικασία σύνταξης των πρώτων προεδρικών διαταγμάτων, που είναι αναγκαία για να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό ο νόμος, ο οποίος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το προσωπικό του Λιμενικού και όχι μόνο. Ακόμα, στην Ακτή Βασιλειάδη λέγεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει θέσει ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, ώστε να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου ολοκληρωμένο πόρισμα για τις αλλαγές που θα πρέπει να προωθηθούν για την αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης. Τώρα αν θα φτάσει στα χέρια του ή στον διάδοχό του στο συγκεκριμένο υπουργείο, θα φανεί οσονούπω...ΣΤ. ΜΑΛ.

ΠΗΓΗ:
ΕΘΝΟΣ

Σ.Δ: Από Θεσσαλονίκη πλέον ο σχολιασμός !!!
Τώρα θα μου πείτε τι μας ενδιαφέρει το παραπάνω άρθρο. Μας ενδιαφέρει συνάδελφοι γιατί παίρνουμε μέσα από αυτό το άρθρο, στο οποίο ο συντάκτης του στην αρχή του αναφέρει ότι είναι πολύ έγκυρο, την πληροφορία ότι "μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα βγει στον «αέρα» και θα πάρει τον δρόμο για τη Βουλή" πράγμα που αυτομάτως σημαίνει ότι ΤΟ ΠΟΛΥΜΟΝΟΣΧΕΔΙΟ, μέσα στο οποίο εντάσσονται και οι αλλαγές στο Λιμενικό Σώμα, το αμέσως προσεχές διάστημα θα κατατεθεί στην Βουλή.
Καλό είναι λοιπόν να επικεντρωθούμε και εμείς στις αλλαγές που είναι εφικτές να γίνουν και για το δικό μας άρθρο γιατί βλέπω να το χάνουμε το ...... καράβι πατριώτηηηηη!!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777