03 Σεπτεμβρίου 2010

Ενημέρωση Μελών απο το Σωματείο Θεσσαλίας

ΛΑΡΙΣΑ 3/09/2010
Α. Π.41

Σε συνεχεία των επαφών του Σωματείου μας με βουλευτές της περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την βουλευτή Μαρία Θεοχαρη η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά 12π.μ. στις 3/9/2010 με τον Γεν, Γραμματέα του Υπ.Προ.Πο Κύριο Γρήγορη Τασούλα και την διαβεβαίωσε πως αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί ο κλάδος των συμβασιούχων Πυροσβεστών, ήρθε η ώρα να τακτοποιηθούν. Υπάρχει έτοιμο Νομοσχέδιο για την τακτοποίηση τους το οποίο συμπεριλαμβάνετε μέσα στο Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου και θα κατατεθεί τις προσεχές ημέρες στη Βουλή.
Το Σωματείο μας περιμένει και έγραφες απαντήσεις από ερωτήσεις βουλευτών και Υπουργών προς τον Υπ. Κύριο Χρυσοχοϊδή αλλά και προς τον Υπ. Κύριο Ραγκουση
Συνάδελφοι η υπομονή μας δεν έχει όρια .
Κάποιοι παίζουν με τα νεύρα μας , τους απαντάμε πως με εμάς κακός παίζουν οπού νάνε θα φανεί η αλήθεια και τότε να δούμε ποιος θα μας κρατήσει.
Εάν όλα τα στελέχη του Υπ. Παίζουν με εμάς να ξέρουν ότι εμείς θα θεωρήσουμε ΥΠΕΥΘΥΝΟ τον Υπουργό μας γιατί δικά του στελέχη είναι και θα ζητήσουμε εξηγήσεις σε οποίο Υπουργείο και εάν μεταβεί
Από μέρους της η Ομοσπονδίας μας με το έγγραφο α.π.493 2/9/2010 επιβεβαιώνει ότι υπάρχει έτοιμο σχέδιο νομού ( ρύθμιση ) και ότι υπάρχουν μονό κάποιες μικροαλλαγες που το υπουργείο δεν τις αρνητε αλλά ούτε και τις κάνει.
Το Σωματείο μας μη ξεχνώντας και τον δικαστικό αγώνα που κάνουμε εδώ και χρονιά έχει στείλει επιστολή προς το δικηγορικό γραφείο με α.π.37 18/8/2010 και περιμένει απαντήσεις τις οποίες και θα σας στείλουμε όταν τις λάβουμε.
Τέλος μην ξεχνάτε πως 12/9/2010 έχουμε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στο Βελληδιο την ώρα που θα μιλάει ο Πρωθυπουργός και πρέπει να είμαστε εκεί μαζικά.

Προσοχή όλοι με στολή ( ούτε μισός πολίτης μισός Πυροσβέστης όπως βγαίνουν μερικοί στην τηλεόραση) γιατί κανένας δεν μας παίρνει σοβαρά ακόμα και αν μιλάμε σοβαρά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κολοκυθάς Ευάγγελος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Σ.Δ: Απανωτά έρχονται τα "χτυπήματα" και το ΔΟΥΛΕΜΑ από την Κυβέρνηση. Από όλα τα σημεία του ορίζοντα: ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΔΥΤΙΚΑ, ΒΌΡΕΙΑ, ΝΟΤΙΑ !!! Αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους πιά.
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ !!!
ΡΕ ΤΙ "ΠΙΝΕΤΕ" ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ "ΨΟΦΉΣΑΜΕ" - ΨΗΦΙΣΑΜΕ,
ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΡΕ ΘΕΟΜΠΕΧΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!

Σήμερα που γιορτάζετε έχετε και όλες τις "ευχές" και πινελίκια @#$#@@#@ των συμβασιούχων πυροσβεστών !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777