29 Σεπτεμβρίου 2010

Ενημέρωση Μελών από το Σωματείο Αργολίδας - Αρκαδίας

Ναύπλιο 25/09/2010
Αρ. Πρωτ: 61

Σε συνέχεια της ενημέρωσης μελών υπ’ αρ. 29/24-09-2010 από την ΠΟΣΠΥΔ εμείς σαν Δ.Σ θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αν δεν μπαίναμε 20 άτομα με τσαμπουκά μέσα στο Υπουργείο ύστερα από ορθή σκέψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας, ο Ραγκούσης δεν πρόκειται ποτέ να δεχόταν την ΠΟΣΠΥΔ στο γραφείο του. Το αποτέλεσμα της συνάντησης είναι ότι ο Υπουργός με τη συζήτηση που έγινε κέρδισε 15 εώς 30 μέρες χρόνο τίποτα παρά πάνω δεν έπεισε με τα λόγια του. Θα υπάρχει και νέα πορεία τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.
Συνάδελφοι για άλλη μία φορά θα σας πούμε ότι οι αγώνες δεν μπορούν να φέρουν επιτυχία όταν δεν γίνονται στο δρόμο αλλά από το σπίτι ,τις καφετερίες, ή το ιντερνέτ. Εδώ να πούμε ότι καλό είναι κάποιοι χωρίς να είναι παρόν να μην μεταφέρουν ανακριβές πληροφορίες.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι για άλλη μία φόρα κυριάρχησε η αδιαφορία από αρκετά μέλη του Σωματείου μας και ειδικότερα οι συνάδελφοι από την Π.Υ Ναυπλίου, Π.Κ Κρανιδίου, Π.Κ Τροπαίων, Π.Κ Βυτίνας, καθώς και όλη η βάρδια του κ. Γιόκαρη στο Πεζοπόρο εκτός από τον ίδιο, έλαμψαν δια της απουσίας τους……
Κάποιοι άλλοι συνάδελφοι όταν πρόσφατα η ΠΟΣΠΥΔ και το Προεδρείο του Σωματείου μας έκανε κατά τόπους ενημέρωση τους έπιανε λογοδιάρροια και ήταν παντογνώστες σε όλα, αλλά σε πορεία δεν έχουν πατήσει ποτέ, ούτε έχουν έρθει ποτέ αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ .
Συνάδελφοι εδώ να τονίσουμε οτι το Σωματείο μας είναι από τα λίγα αν όχι το μοναδικό που προς όφελος των μελών του έχει προχωρήσει σε καταγγελίες εναντίων Διοικήσεων για αντικανονικές ενέργειες που έχουν πράξει.
• Τα περιθώρια χρόνου στενεύουν και οι αγώνες πρέπει δίνονται μαζικά και δυνατά.
• Δεν είναι σωστό να πηδούν τα κάγκελα του Υπουργείου συνάδελφοι μέλη Δ.Σ σωματείων, και μέλη σωματείων, και να έρχονται αντιμέτωποι με την αστυνομία, και ορισμένα μέλη του Δ.Σ της ΠΟΣΠΥΔ να παρακολουθούν από το δρόμο!
• Δεν είναι σωστό σε όλες τις πορείες να είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους συνάδελφους από την Τρίπολη, τα Δολιανά, τη Μεγαλόπολη, το Άργος και τη Τροιζήνα που έδωσαν το παρόν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σοφός Γεώργιος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σεραφείμ Θεόδωρος

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777