12 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση με Ραγκούση......και μια συγνώμη

Σε όλα τα συναδελφικά blogs και στην επίσημη σελίδα της ΠΟΣΠΥΔ θα διαβάσατε την ανακοίνωση για την συνάντηση με Ραγκούση....ξανά.
Αν θυμάμαι καλά ο ΥΠ.ΕΣ είχε πει πριν 10 μέρες στο Δ.Σ της ΠΟΣΠΥΔ ότι πρέπει να δούμε πρώτα τον Παπουτσή και έπειτα να ενοχλήσουμε αυτόν και αυτός με την σειρά του τον Παπακωνσταντίνου (όχι τον Βασίλη).
Θεωρώ λοιπόν άκαιρη την συνάντηση αυτή και άσκοπη κατανάλωση δυνάμεων αφού όπως γράφει και η ανακοίνωση ο Υπουργός μας είπε πάλι τα ίδια "επανέλαβε ότι μας είπε στην προηγούμενη συνάντηση". Άρα πρέπει τις δυνάμεις μας να τις επικεντρώσουμε στο να δούμε τον Υπουργό Προ.Πο, τώρα αυτό προέχει και μετά ξανά τον ΥΠ.ΕΣ.
Κρατώ κάτι που είπε ο Ραγκούσης και την προηγούμενη φορά:
"ΑΠ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΞΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ". Αυτό μου θυμίζει μια ατάκα προπονητή του ΠΑΟΚ που συνεχώς έλεγε "ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ"και φυσικά επί θητείας του ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ !!!
Ε βέβαια τώρα η αντιπυρική πέρασε την δουλειά μας την κάναμε....
Ήταν λάθος μας και στο μερίδιο που μου αναλογεί αναλαμβάνω την ευθύνη, που δεν έγινε η πορεία τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ και έχω το θάρρος να ΖΗΤΆΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. Εύχομαι να το κάνουν και άλλοι αυτό γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε !!! Μωρός είναι αυτό που ενώ κάνει λάθη δεν τα αναγνωρίζει και δεν φροντίζει να τα διορθώνει και να μην τα επαναλαμβάνει .
Όσον αφορά τον ΥΠ.ΕΣ αυτός και όλη η "δήθεν κυβέρνησή του" μας φλόμωσε όπως αποδεικνύετε, με φούμαρα και μας πάει από καλοκαίρι σε καλοκαίρι όπως οι προηγούμενοι.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ....

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777