15 Οκτωβρίου 2010

Οταν πλησιάζουν οι εκλογές και οι πορείες.....

Πάλι προσπαθείτε να μας κλείσετε το στόμα ενώ πλησιάζουν εκλογές; Πάλι μας τάζεται φύκια και μεταξωτές κορδέλες για να μην χάσετε καμία ψήφο;
Από το Υπουργείο υπάρχουν φήμες ότι μέχρι τέλος του μήνα θα βγάλει σε δημόσια διαβούλευση 2 σχέδια νόμου αλλά το δικό μας δεν θα είναι μέσα αφήνοντας όμως ένα μικρό παραθυράκι και παίζοντας μαζί μας την γάτα με το ποντίκι και όλα αυτά για να θολώσουν νερά εν όψη εκλογών. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε στην τελική όμως εμείς είναι αυτό που είπε δύο φορές ο Ραγκούσης: "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ" !!! Οπότε φέτος ΤΙΠΟΤΑ !!!
Η ΠΟΣΠΥΔ σήμερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον Γεν. Γραμματέα του Προ.Πο όσο και με τον Υφ. κ. Όθωνα οι οποίοι δεν έδωσαν σαφή εικόνα ούτε "ξεθόλωσαν" τα νερά. Τα νομοσχέδια που θα περάσουν τώρα και γι αυτούς έχουν ΑΜΕΣΗ προτεραιότητα είναι του Λιμενικού και ένα ακόμα, εμάς πάλι στην απ΄έξω.
Συνάντηση έγινε και με τον Αρχηγό που ετοιμάζετε για του χρόνου να κάνει μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές παντού και φυσικά μέσα σε αυτές θα είμαστε και εμείς. Βέβαια για μία ακόμα φορά μας υπενθύμισε την "αμέριστη συμπαράστασή του" αλλά στα λόγια, πράξεις ακόμα δεν είδαμε και αν θυμηθούμε το τι γινόταν στην επιτροπή για το πόρισμα, τέτοια "συμπαράσταση" ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!
Είναι φανερό λοιπόν ότι από το Υπουργείο φοβούνται μια πορεία δική μας 3-4 μέρες πριν τις εκλογές γιατί ξέρουν ότι δεν παίζουμε και φοβούνται επίσης να μην τσαλακώσει την εικόνα τους πορεία λίγο πρίν τις εκλογές.
Αν δεν θέλετε να "τσαλακώσετε" την εικόνα σας κύριοι υπουργοί και υφυπουργοί βγάλτε αύριο κιόλας σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου που έχετε έτοιμο με τις διορθώσεις που ζητάμε και εμείς δεν θα σας "τσαλακώσουμε"..... πολύ !!!
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ !!!
Από εκεί και πέρα εμείς πλέον δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα....

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777