30 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου Σωματείου ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Συνάδελφοι,

σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και ώρα 13:30μ.μ. το Δ.Σ. της Ένωσης Συμβασιούχων Πυροσβεστών Ιωαννίνων συναντήθηκε διαδοχικά με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου, βουλευτή κ. Ευάγγελο Αργύρη, τον βουλευτή Ιωαννίνων κ. Αθανάσιο Οικονόμου και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Βουλευτή κ. Φώτη Κουβέλη.
Αμφότεροι τόσο ο κ. Αργύρης όσο και ο κ. Οικονόμου εξέφρασαν την συμπαράσταση τους και την αμέριστη στήριξή τους.
Αναλυτικότερα ο κ. Αργύρης τόνισε πως θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημά μας λέγοντας ότι αποτελούμε πολύ σημαντικό κομμάτι στο Πυροσβεστικό σώμα και είμαστε απαραίτητοι όχι μόνο τους θερινούς μήνες αλλά όλο τον χρόνο τόσο για την πρόληψη όσο και για τον καθαρισμό των δασών.
Ο κ. Οικονόμου δε, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γραμματέα του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Τασιούλα τον οποίο και ρώτησε για το θέμα μας. Η απάντηση που μας δόθηκε είναι ότι το νομοσχέδιο βρίσκεται για εσωτερική διαβούλευση και πιθανότατα θα δημοσιευτεί στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ πριν από τις εκλογές. Καταλήγοντας, μας διαβεβαίωσε ότι η ρύθμιση θα αφορά μεγάλο ποσοστό συμβασιούχων πυροσβεστών.
Τέλος ο κ. Φώτης Κουβέλης μας γνώρισε, ότι είναι γνώστης των προβλημάτων και μας βεβαίωσε ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τόσο με συναντήσεις που θα κάνει, όσο και με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δέζος Δημήτριος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καρατζένης Μιχάλης

ΠΗΓΗ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777