17 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του κ. Δένδια για την απάντηση που έδωσε το Υπ.ΠΡΟ-ΠΟ για τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες

Ο Υπεύθυνος των θεμάτων του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Δένδιας, σχετικά με την απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την εργασιακή αποκατάσταση του εποχικού πυροσβεστικού προσωπικού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την τακτική της ασάφειας και της αοριστολογίας για το μέλλον του εποχικού πυροσβεστικού προσωπικού, την οποία συστηματικά επέδειξε η πρώην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, διατηρεί ακέραιη και η σημερινή του ηγεσία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απάντηση του Υπουργού Προστασίας που Πολίτη σε νέα ερώτησή μου σχετικά με το θέμα, η οποία αναλώνεται σε πάγιες υπεκφυγές, όπως ‘…καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια .. εκδηλώνονται όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης … δρομολογούνται οι απαραίτητες ενέργειες για τη ρύθμιση εκκρεμοτήτων’.
Είναι πια καιρός να ξεκαθαρίσει τη θέση του το αρμόδιο Υπουργείο, σεβόμενο τους 5.300 εποχικούς και την πολυετή προσφορά τους στο Πυροσβεστικό Σώμα.»


Σ.Δ: Η απάντηση του Υπουργείου είναι γνωστή σε όλους διότι σε όλους όσους ρωτούν (βουλευτές) η απάντηση είναι αντιγραφή - επικόλληση !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777