19 Ιανουαρίου 2011

Παράταση μέχρι την Παρασκευή 21/1.

"Σιωπηρή" (όπως αναφέρει το χειρόγραφο που έφτασε στα σωματεία από την ΠΟΣΠΥΔ) παράταση της συλλογής των εγγράφων από το ΑΠΣ μέχρι την 21η Ιανουαρίου 2011. Οσοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν τις προηγούμενες ημέρες τα έγγραφα μπορούν να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή.

Εδώ και καιρό με απασχολεί κάτι που γράφεται σε ανακοινώσεις της ΠΟΣΠΥΔ και αφορά την συλλογή των εγγράφων, όπως ότι, "Η πολιτική και φυσική ηγεσία τα χρειάζεται καθότι θέλουν να προχωρήσουν σε προκήρυξη θέσεων ακριβώς όσων συναδέλφων έχουν τα προσόντα........."

Αυτό μας λέει δηλαδή, ότι οι θέσεις θα βγουν ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ που μαζεύει το Α.Π.Σ !!!

ΟΠΟΤΕ κάποιος που έδωσε ένα έγγραφο, ας πούμε του Στρατού, και έχει Ι2 ή Ι3, που μπορεί να αλλάξει, τότε πιθανότατα να έχουμε πρόβλημα που θα το βρούμε μπροστά μας σύντομα !!!
Συγκεκριμένα, όποιος τώρα έχει Ι2 & Ι3, και απ ότι μαθαίνουμε είναι αρκετοί, δεν θα προσμετριθεί ως ο "έχων τα προσόντα" διότι όλοι γνωρίζουμε στα Σώματα Ασφαλείας μπένεις μόνο εφόσον έχεις (Ι)κανότητα 1 !!!
Οπότε και οι ΘΕΣΕΙΣ θα είναι ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΤΕΡΕΣ από αυτές που πιθανόν να περιμένουμε !!!

Επαναλαμβάνω ότι τα Ι2 & Ι3 μπορούν να αλλάξουν και επίσης ότι η ΠΟΣΠΥΔ απο πέρσι λέει ότι πρέπει να αλλαχθούν.
Όποιος όμως δεν το έχει κάνει, αν τελικά μπούν στο σχέδιο νόμου οι θέσεις, ΤΟΤΕ ΔΕΝ θα υπάρχει θέση γι αυτόν. Και μάλιστα, ΑΝ η προκήρυξη βγεί, όπως αναφέρει η ΠΟΣΠΥΔ σε ανακοίνωσή της "ΠΡΙΝ την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου"
τότε...........βράσε ρύζι !!!
Παράδειγμα: Αν όλοι όσοι έχουν τα μέχρι τώρα γνωστά προσόντα, πριν ζητηθούν τα έγγραφα από το ΑΠΣ και την ΠΟΣΠΥΔ, ήταν 4.000 και τώρα που έδωσαν τα έγγραφα και διαπιστωθεί ότι 500 από αυτούς είναι Ι2 & Ι3 τότε οι θέσεις ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4.000 αλλά 3.500 και 500 συνάδελφοι θα μείνουν εκτός λόγο Ι και θα προστεθούν σε αυτούς που δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν σε προκήρυξη !!!
Επαναλαμβάνω ότι είχαν χρόνο από πέρσι να το αλλάξουν και φέτος το ίδιο, αλλά με την συλλογή τώρα των εγγράφων.... δυστυχώς παγιδευτήκαμε μόνοι μας .............!!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777