04 Ιανουαρίου 2011

Για το Πιστοποιητικό Τύπου Α' του Στρατού.

Συνάδελφοι, επειδή όταν κάτι δεν γίνεται από την ΑΡΧΗ σωστά δεν θα δουλέψει και σωστά στην συνέχεια, επικοινωνήσαμε ως Θεσσαλονίκη με το Γραφείο Στρατολογίας και τους ρωτήσαμε για το Πιστοποιητικό Τύπου Α' και για το ΑΝ ΑΝΑΓΡΆΦΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ H "IKANOTHTA" (Ι), γιατί γι αυτό τον λόγο ουσιαστικά μας ζητείται το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ώστε να δουν ποιος ΜΠΟΡΕΙ να συμμετέχει και ποιος όχι σε μια επικείμενη προκήρυξη και όχι για να δουν ΑΝ είμαστε όμορφοι !!!
Μας ενημέρωσαν λοιπόν από το ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ότι ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ Η "ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ" ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ οπότε και το χαρτί που θα πάρετε δεν θα εξυπηρετήσει ούτε το ΑΠΣ ούτε την ΠΟΣΠΥΔ στα στοιχεία που θέλουν.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για να γίνει σωστή δουλειά όταν θα ζητήσετε από την ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ το πιστοποιητικό αυτό να ζητάτε να αναγράφετε τι Ι είστε.
Καλό είναι επίσης να ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟ στα ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ και ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΠ διότι απο την ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ θα το πάρετε ΑΜΕΣΩΣ, το πολύ την επόμενη ημέρα, ενώ από τα ΚΕΠ μετά από 10 με 15 μέρες !!!
Παραπάνω παραθέτω
έγγραφο ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ που ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ η "ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ".

Μετά τα σωματεία προκαλούν πανικό ε ;;;
Κανέναν περαιτέρω σχόλιο, αυτό πλέον το αφήνω σε όλους εσάς !!!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777