29 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση της Ανανεωτικής Συνεργασίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

Συνάδελφοι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες σας ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση που βρίσκει ο Συνδυασμός μας .
Τα μηνύματα που παίρνουμε από όλη την Ελλάδα είναι ιδιαίτερος ενθαρρυντικά παρόλο την λάσπη που προσπαθούν κάποιοι να ρίξουν.
Κάποιοι μάλιστα που δεν ήξεραν καν για τον Συνδυασμό μας έμαθαν υστέρα από τηλέφωνο που δέχτηκαν για να μας κατηγορήσουν συνάδελφοι από άλλο Συνδυασμό και μας πήραν τηλέφωνο και δηλώσαν αλληλέγγυοι στον αγώνα που κάνουμε
Όλα αυτά μας φορτίζουν με επιπλέον βάρος και υπευθυνότητα και υποσχόμαστε σε όλους πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε μέσα από την εκλογή μας στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας την εργασιακή αποκατάσταση όλων των Συναδέλφων με τον καλύτερο τρόπο για όλους.
Μαθαίνουμε πως κάποιοι παίρνουν τηλέφωνα και απειλούν τους υποψηφίους μας με απαράδεκτα για τον κλάδο μας πράγματα τα οποία δεν τιμούνε κανέναν, παρόλα αυτά μας δυναμώνουν και αποδεικνύουν την δύναμη μας .
Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε αύριο στο Συνέδριο μας 29 Ιανουαρίου να αναπτύξει ο καθένας τα επιχειρήματα του και τις προτάσεις που έχει.
Δηλώνουμε υπέρμαχοι της Ομοσπονδίας μας και δηλώνουμε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσπαθεί να διαχωρίσει τον κλάδο στα δυο.
Το κορυφαίο συνδικαλιστικό γεγονός είναι το συνέδριο μας.
Ζητάμε από όλους και ευχόμαστε να είναι ένα συνέδριο ιδεών και προτάσεων ετούτη την στιγμή που όλα δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο .
Ο Συνδικαλιστικός μας δρόμος δεν ήταν ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα παρόλο αυτά καταφέραμε πολλά πράγματα.
Αύριο εκλέγετε το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας και πρέπει να είναι το καλύτερο δυνατό. Πισωγυρίσματα δεν υπάρχουν.
Άλλες ευκαιρίες δεν θα μας δοθούν τώρα πρέπει να τρέξουμε το τελευταίο κατοστάρι και πρέπει να είμαστε οι νικητές της εργασιακής μας αποκατάστασης.
Ευχαριστούμε όλους εσάς για την συμπαράσταση σας και σας δηλώνουμε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για όλους μας.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777