14 Φεβρουαρίου 2011

Ενημέρωση μελών από το Σωματείο ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Λάρισα, 13 Φεβρουαρίου 2011
Αρ.πρωτ: 07


Σας ενημερώνουμε πως αύριο 14 Φεβρουαρίου ξεκινά η πρώτη ανάγνωση του νομοσχεδίου μας.
Η πρώτη ανάγνωση θα διαρκέσει από μια ημέρα έως τρις ανάλογος με την πλοκή και το βάρος που θα έχουν τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου.
Συνάντηση με τον Υφ. Κ.Οθωνα δεν έγινε καθώς έλειπε στο εξωτερικό τις τρις τελευταίες ημέρες. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην υπάρχει καμιά αλλαγή στο δικό μας άρθρο.
Από μεριάς του Σωματείου μας έγιναν συναντήσεις καθώς και ενημερώσεις σε όλους τους βουλευτές και όχι μόνο που συμμετέχουν στην επιτροπή της βουλής.
Αναλυτικά ενημερώθηκαν ο τομεάρχης της Ν.Δ. κύριος Νακος, ο Αναπληρωτής Τομεαρχης της Ν.Δ. κύριος Τσιαρας, ο κύριος Βλαχογιάννης υπεύθυνος δημόσιας τάξης της Ν.Δ., ο κύριος Χατζηγάκης μέλος της επιτροπής της Ν.Δ., ο κύριος Ζωης μέλος της επιτροπής της Ν.Δ. καθώς και ο κύριος Σκυλακος μέλος της επιτροπής από το Κ.Κ.Ε.
Όλους τους ενημερώσαμε αναλυτικά και τους δώσαμε και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που στοιχειοθετούσαμε τις θέσεις μας. Μας διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και ότι οι θέσεις μας είναι δίκαιες και πρέπει όλες να υλοποιηθούν ώστε να γίνει ακριβός αυτό που υποσχέθηκε ο Υπ. κ. Παπουτσής την αλλαγή της 8μηνης εργασιακής σχέσης σε 12μηνη.
Δώσαμε ραντεβού για το επόμενο Σαββατοκύριακο για να δούμε τι συζητήθηκε, τι άλλαξε και τι ακόμα πρέπει να αλλάξει.
Είχαμε ενημέρωση από την Ομοσπονδία μας ότι την παρασκευή που μας πέρασε θα ήταν έτοιμα τα στοιχειά που επεξεργάζονταν το Α.Π.Σ. αυτό δεν έγινε. Για μια ακόμα φορά το Α.Π.Σ. μετά από 30 ημέρες δεν έχει τα στοιχεία που εμείς τρέξαμε μέσα σε 10 ημέρες με χίλια δυο προβλήματα και τα καταθέσαμε.
Ελπίζουμε και τα αλλά Σωματεία να έπραξαν ανάλογα καθώς και η Ομοσπονδία μας που εμείς τουλάχιστο περιμέναμε αύριο δευτέρα να καλέσει όλο το Δ.Σ. κάτω στην Αθήνα καθώς και τους προέδρους των Σωματείων ώστε και οι 50 Βουλευτές που συμμετέχουν στην επιτροπή να νιώθουν συνεχή πίεση προς τις προτάσεις μας. Ας ελπίσουμε ότι ξέρουν τι κάνουν.
Αύριο θα μάθουμε για το τι έγινε την πρώτη ημέρα και θα σας ενημερώσουμε
Οι αλλαγές πλέον είναι απαραίτητες και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη.


Σ.Δ: Ο Υφυπουργός στο Εξωτερικό ε; Τα είπα εγώ πριν απο 2 μέρες ότι συνάντηση μαζί του ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ !!!
Οι συνάδελφοι γράφουν ότι περιμένουν να καλεστεί το Δ.Σ της ΠΟΣΠΥΔ και οι Πρόεδροι των σωματείων στην Αθήνα από σήμερα και πιστεύω ότι θα ήταν το καλύτερο, αλλά συνάδελφοι ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ και τους λόγους τους ξέρετε πολύ καλά, δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ !!!

Η Επιτροπή της Βουλής θα συνεδριάσει σήμερα 18:00 ενώ μια ώρα νωρίτερα θα γίνει συζήτηση μεταξύ των βουλευτών του Κυβερνώντος κόμματος για το σχέδιο νόμου.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777