04 Μαρτίου 2011

Θρήνος για τα παιδιά που χάθηκαν: ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

Με οδύνη, βουβή οργή και δεκάδες αναπάντητα «γιατί», φίλοι, συγγενείς και οικείοι των δύο άδικα χαμένων αστυνομικών, τούς αποχαιρετούν σήμερα στα Τρίκαλα και την Αθήνα. Ηταν παιδιά φτωχών οικογενειών που αγωνίζονταν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Οι κηδείες των δύο αστυνομικών
Σε Τρίκαλα και Αθήνα, τελέστηκαν σήμερα σε κλίμα οργής και οδύνης οι κηδείες των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασαν τη ζωή τους στο μακελειό του Ρέντη. Οι άλλοι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, έχουν διαφύγει τον κίνδυνο ενώ ο ένας εκ των δύο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Η κηδεία του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη τελέστηκε στα Τρίκαλα στις δώδεκα το μεσημέρι και του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη στις τρεις, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στο Περιστέρι.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν παρέστη στην κηδεία του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, Ιωάννη Ευαγγελινέλη, σεβόμενη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, την επιθυμία της οικογένειάς του να παραβρεθούν σε αυτήν μόνο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του.
Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.
Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη μνήμη των δύο νεκρών, μετά από εντολή του αρχηγού.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ


ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777