11 Μαρτίου 2011

Δεν θα έγραφα ΑΛΛΑ με προκαλέσατε.............

Δεν θα έγραφα τίποτα για 2-3 μέρες για να ξεκουραστώ και να αφομοιώσω όλο αυτό που έγινε. Είπα να δώσω τόπο στην οργή ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ !!!!!!!!!!

Ενώ ταξίδευα έμαθα ότι στην σελίδα της ομοσπονδίας "μας" έγινε μια ανάρτηση με τα τελευταία νέα που αφορούσαν χτες το Νομοσχέδιο ( ΝΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ Κ*@#ΧΑΡΤΟ ΡΕΕΕΕ !!! ) δηλαδή την αύξηση του ορίου ηλικίας των 54 ετών σε 56 που είναι κατάκτηση της ομοσπονδίας και ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ !!!
Αυτό όμως που με έκανε έξω φρενών ήταν αυτό "η ΠΟΣΠΥΔ κατάφερε και πέτυχε νέα αύξηση των ορίων ηλικίας..... το όριο ηλικίας για την μονιμοποίηση στο τέλος της πενταετίας από τα 35 ανεβαίνει στα 40 " (;;;;;) Τι έκανε λέει ;;;;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ Η ΠΟΣΠΥΔ ;;;
Δεν ντρέπεστε λίγο ;;;
Δεν έχετε καν την ευθιξία να ζητήσετε ΣΥΓΝΩΜΗ γι αυτό που κάνατε 2 συνεχόμενες ημέρες εναντίον της αύξησης του ορίου των 35 ετών;;;
Σταματήστε να καπηλεύεστε αγώνες άλλων και να ψεύδεστε !!! Για το μόνο που ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ τίποτα ήταν η αύξηση του ορίου των 35 (μισή σειρά αφιερώσατε μόνο σε ένα έγγραφό σας).
ΑΝΤΙΘΕΤΑ 2 βδομάδες σχεδόν τώρα το πολεμούσατε με ΟΛΕΣ ΣΑΣ τις δυνάμεις, σε ΠΛΗΡΗ αρμονία με το Αρχηγείο. Αν δεν το πολεμούσατε τόσο το όριο τώρα θα ήταν στα 45 και το ξέρετε πολύ καλά !!!
Προχτές εσείς δεν ήσασταν στην βουλή που ενώ το σωματείο μας, αφού πέτυχε όλα τα άλλα τα οποία και υιοθετήσατε στο σύνολο τους, ήταν στην βουλή γι αυτό το θέμα του 35 και σε επικοινωνία με βουλευτές μόλις βγαίναμε από τα γραφεία τους μπαίνατε εσείς και λέγατε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ 35;
Χτες στο εντευκτήριο της βουλής μπροστά σε συναδέλφους όταν ο πρόεδρος του σωματείου Θεσσαλονίκης με τον Βουλευτή Κιλκίς κ. Κιλτίδη έπιασαν τον Υφυπουργό κ. Οθωνα και τον πίεζαν για την αύξηση του ορίου των 35 ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΟΡΙΟΣΑΣΤΑΝ (για να μην πω χτυπιόσασταν), σας άκουσε η μισή Βουλή, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ; Μέχρι και ο Κιλτίδης σας είπε "καλά δεν θέλετε να γίνει κάτι που είναι θετικό για εσάς ;;;"
Αλλά τι να πω άλλο ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να ασχολούμαι φτάσαμε στο τέλος και όσοι ήταν παρόν στην βουλή είδαν και κατάλαβαν ότι για θέμα των 35 ποιος έτρεξε να αλλάξει και ποιος όχι. ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ εκεί μέσα !!!

Όποιος επίσης έβλεπε από την τηλεόραση ΑΚΟΥΣΕ τον Υφυπουργό απευθυνόμενος στην ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ότι καιρό τώρα τον έχει πιέσει από την Θεσσαλονίκη για την αύξηση του ορίου ηλικίας των 35 και θα της κάνει το χατίρι (χαριτολογώντας) να το αυξήσει !!! "όπως επίσης και την αύξηση του ορίου ηλικίας των αποφοίτων λυκείου, οι οποίοι δύνανται τη ζητήσουν τη μονιμοποίησή τους στη συνέχεια, μετά το τέλος της πενταετίας. Μετά από τη μεγάλη πίεση αρκετών συναδέλφων, προεξεχούσης της συναδέλφου από τη Θεσσαλονίκη κυρίας Χρύσας Αράπογλου, θα γίνει και αυτή η προσαρμογή του ορίου ηλικίας."
Οι μόνοι βουλευτές επίσης που ζήτησαν την αύξηση του ορίου αυτού ήταν της Θεσσαλονίκης και της Κεφαλονιάς.
Το προηγούμενο βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι ένας μεγάλος λύκος πήγε να με ορμήσει αλλά δεν δείλιασα στάθηκα και περίμενα, αυτός με κοίταξε άγρια !!! Χτες όταν το όριο ανέβηκε από τα 35 είδα στα μάτια σας το βλέμμα αυτού του λύκου μόνο που στο όνειρό μου αυτός ο λύκος ΕΦΥΓΕ !!! Τώρα ξέρω ποιος ήταν !!!
Και κάτι τελευταίο, 500 περίπου ακόμη συνάδελφοι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΛΥΚΕΙΟΥ στο τέλος της 5ετίας ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ και αυτό ΟΧΙ χάρη στις "προσπάθειες" της ομοσπονδίας "μας".
Δεν θα ασχοληθώ άλλο ότι και να πείτε από εδώ και πέρα ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΤΕ.... Να είστε πάντα καλά, έμαθα πολλά από εσάς αυτές τις ημέρες !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777