14 Απριλίου 2011

Και όμως ΠΕΤΥΧΕ.....Οι συμβασιούχοι δικαιώθηκαν στον Αρειο Πάγο

26 δικαστές τάχθηκαν υπέρ της

μονιμότητας των συμβασιούχων και 20 κατά !!!

Δικαίωση για τους συμβασιούχους του Δημοσίου αποτελεί η σημερινή απόφαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου. Είκοσι έξι ανώτατοι δικαστές τάχθηκαν υπέρ της μονιμότητας των συμβασιούχων και είκοσι κατά.

Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης οι συγκεντρωμένοι συμβασιούχοι έξω από τον Αρειο Πάγο άνοιξαν σαμπάνιες και ξέσπασαν σε επιφωνήματα χαράς και δικαίωσης, πανηγυρίζοντας για την απόφαση του δικαστηρίου.
Σημειώνεται ότι πριν τη σημερινή ολομέλεια είχαν προηγηθεί δύο αρνητικές εισηγήσεις κατά τις μονιμοποίησης των συμβασιούχων.

ΠΗΓΗ:
ΤΑ ΝΕΑ

**************************************************
Η σημερινή απόφαση δικαιώνει τους συμβασιούχους για την περίοδο 1996 - 1998.
Η απόφαση έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς από τους συμβασιούχους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο, καθώς θεωρούν ότι ανοίγει πλέον ο δρόμος και για τη δικαίωση των δικών τους αιτημάτων.
Με τις αγωγές τους οι καθαρίστριες του ΟΠΑΠ ζητούσαν να τους αναγνωριστεί ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες αφού παρείχαν συνεχή και αδιάλειπτη υπηρεσία πάνω από 20 χρόνια με συνεχώς ανανεούμενες συμβάσεις.
Σύμφωνα με το σκεπτικό των Αρεοπαγιτών που πλειοψήφισαν οι αγωγές των συμβασιούχων, πρέπει να γίνουν δεκτές διότι προσλήφθηκαν πριν από το 2001 οπότε έγινε η αναθεώρηση του Συντάγματος και συνεπώς δεν ισχύει γι'αυτούς η απαγορευτική συνταγματική διάταξη που εμποδίζει τη μονιμοποίησή τους.
Άρα λοιπόν οι συμβάσεις τους θεωρούνται ως αορίστου χρόνου.



Σ.Δ: ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!! ΕΥΓΕ !!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!
Τώρα αρχίζουν οι μάχες στα δικαστήρια !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777