18 Μαΐου 2011

Πόρος: Παράπονα των συμβασιούχων πυροσβεστών

Από την τσέπη τους πληρώνουν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες τα ναύλα της μεταφοράς τους στον Πόρο, καθώς οι υπεύθυνοι της εταιρείας των φεριμπότ, δεν κόβουν ονομαστικές αποδείξεις.
Οι πυροσβέστες απυήθυναν έκκληση μέσω επιστολής στον δήμαρχο Πόρου προκειμένου να δοθεί μία λύση:

Διαβάστε την επιστολή: «Όπως γνωρίζετε η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τροιζήνας έχει στον Πόρο δύο Πυροσβεστικά οχήματα που επανδρώνονται αποκλειστικά από συμβασιούχους πυροσβέστες (μέλη του Σωματείου συμβασιούχων εργαζομένων πυροσβεστικού σώματος Αργολίδας-Αρκαδίας) οι οποίοι εναλλάσσονται σε 7,5ωρες βάρδιες.
Κάθε φόρα που πηγαίνουν για βάρδια από την Υπηρεσία τους στο Πόρο και αντίστροφα, εδώ και μερικά χρόνια πληρώνουν το φεριμπότ από την τσέπη τους, και αυτό γιατί η Υπηρεσία δεν μπορεί να καλύψει τα εισιτήρια επειδή οι υπεύθυνοι του πλοίου δεν κόβουν ονομαστικές αποδείξεις.
Θα θέλαμε κ. Δήμαρχε να δείξετε ευαισθησία, και να δώσετε μια άμεση λύση στο πρόβλημα αυτό, καθώς στις δύσκολα οικονομικά μέρες που ζούμε για τους συναδέλφους μας είναι σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αυτό».

ΠΗΓΗ: zougla

Σ.Δ: Αν θυμάστε είχα γράψει πέρσι για παρόμοιο περιστατικό στην Αίγινα.
Τότε η πλοιοκτήτρια εταιρία που θα μετέφερε τους συνάδελφους στην Αίγινα για κατάσβεση πυρκαγιάς στο νησί τους ζητούσε να κόψουν εισιτήριο.,
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777