24 Μαΐου 2011

Σχετικά με την χθεσινή ενημέρωση για υπογραφή από Ραγκουση

Εχτές στις 15:45 από το τηλέφωνο 213.1313.508 που είναι τα τηλέφωνο του Υπουργού ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΥΔ και τον ενημέρωσαν ότι ο φάκελος υπογράφτηκε από τον Υπουργό και βρίσκεται στο γραφείο της κ. Μπινιάρη, Διευθύντριας της Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Μπεργελέ.
Σήμερα στις 19:45 μετά από ενόχληση του Προέδρου υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία της ιδιαιτέρας του κ. Υπουργού κ. Καπετάνιου Φλώρας όπου τον ενημέρωσε ότι τηλεφώνησε Πρόεδρος Πρωτοβάθμιου Σωματείου και συνομίλησε μαζί της και του είπε ότι ο φάκελος βρίσκεται στην κ. Μπεργελέ ακόμα. Σχετικά με την συνάδελφό της που ενημέρωσε τον Πρόεδρο εχτές δήλωσε ότι δεν ήξερε και εννοούσε τον πρώτο φάκελο που έχει υπογράψει ο Υπουργός σχετικά με το 6μηνο και βρίσκεται ήδη στο Υπουργείο Οικονομικών. Παράλληλα να ευχαριστήσουμε τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Πάρη Κουκουλόπουλο, κ. Παπουτσή Δημήτρη, κ. Μιχελογιαννάκη Γιάννη, κ. Ευτύχη Δαμιανάκη, κ. Σκραφνάκη Μαρία, κ. Λίτσα Κουρουπάκη, κ. Καρύδη Δημήτρη, κ. Γιαννακοπούλου Νάντια και άλλους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είναι σε καθημερινή επικοινωνία με το Υπουργείο και μας διαβεβαίωσαν και αυτοί με την σειρά τους ότι ο κ. Ραγκούσης διαβεβαίωσε ότι θα είναι η μοναδική προκήρυξη που θα βγει κι ότι αργεί για διαδικαστικούς λόγους. Τα ίδια είπε και η κ. Καπετάνιου στον Πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου. Γνωρίζουμε όλοι τις καθημερινές δυσκολίες της κυβέρνησης με τρόικα, 5η δόση, νέα μέτρα, απολύσεις στο Δημόσιο κ.λ.π. Δεν χρειάζεται να κινδυνολογούμε. Υπάρχουν και σοβαρότερες προτεραιότητες για τους κυβερνώντες, είτε μας αρέσει είτε όχι, όπως βλέπουμε όλοι καθημερινά. Λίγο υπομονή συνάδελφοι, όχι καταστροφολογίες που εξυπηρετούν μερικούς.
Για όλες τις ενέργειες του Προεδρείου της ΠΟΣΠΥΔ προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι ενήμεροι και η φυσική και η πολιτική ηγεσία προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Αν δεν υπάρχουν εξελίξεις σε εύλογο χρονικό διάστημα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΥΔ και αν χρειαστεί θα βγούμε πάλι στο δρόμο για το 45ο συλλαλητήριο. Ούτε πρώτη φορά θα είναι, ούτε η τελευταία.

ΠΗΓΗ: ΠΟΣΠΥΔ

Σ.Δ: ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ή ΟΧΙ ;;;;;

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777