13 Ιουνίου 2011

Κόβουν το δώρο στους συνταξιούχους ενώ δίνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μηνά σε αξιωματικούς του Π.Σ.

Οι Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος, πλην αυτών που εκτελούν μάχιμη υπηρεσία (ΒΑΡΔΙΑ), και ιδιαιτέρως αυτοί που ασκούν διοίκηση (Αρχηγός, Υπαρχηγός, επιτελείς του Αρχηγείου, Επιθεωρητές, Περιφερειάρχες, Διοικητές και Υποδιοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών πόλεων, σταθμών, κλιμακίων, γραφεία, πυρασφάλεια, ανακριτικό) δουλεύουν πέντε ημέρες την εβδομάδα και κατά τις πρωινές ώρες.
Πληρώνονται εκτός του επιδόματος διοίκησης – διεύθυνσης που δικαιούνται, επίδομα αυξημένης ετοιμότητα (νυχτερινή εργασία) 187 € !!! και αποζημίωση εκτός πενθημέρου από 184 € έως 230 €!!!!, ανάλογα με τα Σαββατοκύριακα που έχει ο μήνας (όλα τα παραπάνω τα κάνουν στο σπίτι τους με πιτζάμες και παντόφλες).
Μιλάμε για πάνω από δυο χιλιάδες Αξιωματικούς (κάντε λογαριασμό).
Όλα αυτά τη στιγμή που έχουν κοπεί δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και επίδομα αδείας από δημόσιους υπαλλήλου εν ενεργεία και συνταξιούχους καθώς και από συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα. Στους προαναφερόμενους Αξιωματικούς δίνονται αμοιβές για εικονικές υπηρεσίες ‚ που προσφέρουν στην πατρίδα επίσης παίρνουν και ΡΕΠΟ!!! για τις υπηρεσίες που ΔΕΝ κάνουν τα σαββατοκύριακα!!! (ας δει κάποιος πόσα ΡΕΠΟ έχουν αυτοί).
Πριν από ………..ημέρες συνδικαλιστής του Πυροσβεστικού Σώματος απέστειλε ανάλογη διαμαρτυρία στους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης.

Κανένα νέο ακόμη, ελπίζω να μην κουκουλωθεί.
Ο επιθεωρητής αυτή τη φορά που θα αναλάβει την υπόθεση να εξετάσει και κανένα πυροσβέστη, και όχι μόνο Αξιωματικούς.
Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι από της 20/06/2011 θα αλλάξει αυτό και θα πληρώνονται μόνο όσοι τα δουλεύουν!!! Αρα το γνώριζαν τι γίνεται ΤΟΣΑ χρόνια..... και θα αρχίσουν να κάνουν συσκέψεις για να βρούνε τρόπο να τα παίρνουν και πάλι από το σπίτι!!!!!
Ελλάδα Αθάνατη...

Αναγνώστης

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ απο tro-ma-ktiko

Σ.Δ: Δεν θα σχολιάσω τίποτα γιατί με βλέπω "μετακίνηση" στον Ολυμπο !!!
Θα μόνο ότι αυτοί που "κρατάνε" το Π.Σ, αυτοί που ταρβάνε το μεγαλύτερο "κουπί" είναι οι απλοί Πυροσβέστες (μόνιμοι και συμβασιούχοι)!!!
Τέλος θα προσθέσω ότι..... ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777