13 Ιουνίου 2011

Επικοινωνία με Ραγκούση και Ντόλιο από τον Πρόεδρο του Σωματείου Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε προχτές μεταξύ του πρόεδρου του Σωματείου Αν. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ συναδέλφου Παπαναστασίου Γιάννη με τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. Ραγκούση για την προκήρυξη των Πυροσβεστών 5ετους Υποχρέωσης.

Στην ερώτηση του συναδέλφου "τι θα γίνει με την δική μας περίπτωση και με βάση τα όσα είχε ανακοινώσει ο Υφ. Προ.Πο για προκήρυξη στις 15 Μαϊου και ενώ έχει παρέλθει ένα μήνες από τότε, δεν έχουμε σαφή ένδειξη για την διάθεση της κυβέρνησης"
η απάντηση που έλαβε από τον κ. Ραγκούση
ήταν ότι: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ. ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ"
Τόνισε δε ότι το 1/5 για τις προσλήψεις στο δημόσιο ισχύει και για εμάς.

Κατόπιν και αφού είχε προηγηθεί έγγραφο του σωματείου Αν. Μακεδονίας & Θράκης, επικοινώνησε με το σωματείο και ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ντόλιος ο οποίος είπε στους συναδέλφους ότι έχει μιλήσει και ο ίδιος με το κ. Ραγκούση ενώ επανέλαβε και αυτός με την σειρά του τα όσα είπε ο Υπουργός και αναφερόμενος στο 1/5 τόνισε ότι "για το δικό σας το θέμα θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό, εντός της εβδομάδες πιθανόν να υπάρξει κάποια εξέλιξη"

Όπως καταλαβαίνεται συνάδελφοι κάθε μέρα που περνά το "OTI ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ" γίνετε πιο επίκαιρο και μας επισκιάζει όλο και περισσότερο.....
Ευθύνες υπάρχουν ΑΛΛΑ έστω και τώρα μια ΡΗΜΑΔΟΣΥΓΓΝΩΜΗ δεν έχει ακουστεί, αντίθετα αυτοί που έχουν τις ευθύνες προσπαθούν να τις "φορτώσουν" στους γνωστούς - άγνωστους "βόρειους" και στους "Ελωχίμ"....
Αυτά όμως πλέον δεν περνάνε........

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777