25 Αυγούστου 2011

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΕΒΡΟΣ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Βίντεο από την μεγάλη πυρκαγιά στον Εβρο !!!

Έχει ξεφύγει παντελώς ο έλεγχος της φωτιάς που ξέσπασε από χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Λευκίμης η οποία πλέον έχει διασπαστεί σε πάρα πολλά μέτωπα.
Ένα κυρίως μέτωπο δείχνει να κινείται πάλι προς την περιοχή των Κοίλων και ένα άλλο προς την περιοχή πίσω από τα ραντάρ με τάσεις να περάσει την αντιπυρική και την άσφαλτο και να κινηθεί προς την περιοχή 22 (είκοσι δύο) χαμηλά κάτω απο την Αισύμη.
Όλα τα τμήματα που συμμετέχουν στην κατάσβεση καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την περιορίσουν, δυστυχώς όμως δεν είναι αρκετά.
Σύμφωνα με πληροφορίες τμήμα πυροσβεστών κινδύνευσε να περικυκλωθεί από τη φωτιά, αλλά κατάφερε τελικά κι έσβησε την εστία κύκλωσης. Να τα βλέπει η κυβέρνηση που τους περικόπτει το μισθό κι ενω διατηρεί τους παχυλούς μισθούς των πολιτικών και των συμβούλων αυτών.
Αυτή τη στιγμή οι πυροσβέστες πολεμούν με τη φωτιά και δίνουν πραγματική μάχη για την προστασία μας με κίνδυνο τη ζωή τους !!
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ Gatzoli

Σ.Δ:
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ !!!
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ KAI ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ !!!

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κου Θεόδωρου Μπούφη κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας η οριοθετημένη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου μεταξύ της τοπικής κοινότητας Λευκίμη –Σαράντα Σπίτια – Ερείπια Βυρίνης – ερείπια Κιτρινόπετρας – Ύψωμα Καρβουνιάρης – Μέλια – Β. Οικισμού Κοίλων – Ερείπια Αμυγδαλιάς, αμέσως μετά από το σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Αριστείδης Γιαννακίδης.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777