22 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΕ Ε.Ε. ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΓΑΛΛΙΑΣ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
"Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου 2011.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πλέον στα έξοδα μιας αξιοπρεπούς ζωής παρά την βαριά και επικίνδυνη – υπεράνω ωραρίων – εργασία μας με δεδομένο ότι πλην της ανάλγητης μείωσης των αποδοχών μας περιορίστηκαν δραστικά και
οι στοιχειώδεις υπηρεσιακές λειτουργικές δαπάνες".

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών) διαπιστώνοντας ότι η Χώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο σε πλήρες εθνικό – οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο αποφάσισαν μετά από καθολική απαίτηση όλων των υπηρετούντων, των αποστράτων και των οικογενειών τους να απευθύνουν αγωνιώδη έκκληση προς τους εκπροσώπους της Τριαρχίας για να σταματήσει αυτή η πορεία της πολύπλευρης συρρίκνωσης της πατρίδας μας.
Οι Ομοσπονδίες μας και οι Διοικήσεις τους έκαναν εδώ και καιρό αλλεπάλληλα διαβήματα προς την Κυβέρνηση αλλά μίλησαν σε ώτα μη ακουόντων. Με τον καιρό διαπιστώσαμε ότι τα νήματα κινούνται αποκλειστικώς από τους εκπροσώπους των δανειστών μας οι οποίοι επιβάλλουν με πρωτοφανή αναλγησία όλο και σκληρότερες υποχρεώσεις στον Ελληνικό λαό. Με τους τελευταίους εκβιασμούς τους, έγινε φανερό και στον πλέον δύσπιστο Έλληνα ότι η πατρίδα μας διατελεί υπό το κράτος μιας ιδιότυπης και μοντέρνας κατοχής. Την απαγγελία άλλωστε της εθνικής μας κυριαρχίας έκαναν με τον πλέον επίσημο τρόπο οι αρμόδιοι επικεφαλής των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το Μνημόνιο διαρκώς επικυροποιείται προς το χειρότερο, καταστρέφοντας το κοινωνικό κράτος και παραδίδοντας τον δημόσιο πλούτο που μας παρέδωσαν οι αιώνες, με διαδικασίες ρευστοποίησης στο κερδοσκοπικό κεφάλαιο.
Η κατάργηση των βασικών κοινωνικών – οικονομικών – εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων έχει πάρει ραγδαίους ρυθμούς. Ο Ευρωπαϊκός Κοινωνικός Χάρτης και οι Οδηγίες, οι Διεθνείς Συμβάσεις και οι Κανονισμοί για την προστασία της εργασίας και της κοινωνικής ασφάλισης παραβιάζονται από τα ίδια τα Ευρωπαϊκά Όργανα. Η Χώρα βρίσκεται πλέον σε τροχιά ραγδαίας απόκλισης από τις άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες. Παρότι ακόμη και ο διαπρεπέστερος εκπρόσωπος μέχρι πρότινος, των παγκόσμιων δανειστών Dominic Strauss Kahn ομολόγησε ότι η μοναδική λύση για να σταματήσει ο κατήφορος της κοινωνικής αλλοτρίωσης στην Ελλάδα είναι η διαγραφή του χρέους, εντούτοις η Ευρωπαϊκή τεχνοδομή και η Ελληνική Κυβέρνηση αναγορεύουν την εξυπηρέτηση των τοκογλυφικών δανείων και των αμαρτωλών συμβάσεων σε ύψιστο εθνικό καθήκον (SIEMENS – Γερμανικά υποβρύχια που γέρνουν κλπ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ PoliceNet

Σ.Δ: Αραγε "εμείς" σε ποιά Χωρα ζούμε και δεν αντιδρούμε καθόλου ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ;;;;
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ...........
Σταματώ.......

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777