08 Νοεμβρίου 2011

Περί Δασικού Επιδόματος..... Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Συνάδελφοι,

δυστυχώς το σχόλιο μου για το "ΔΑΣΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ" παρεξηγήθηκε ή παρερμηνεύτηκε από ορισμένους που εκτιμώ και σέβομαι αλλά και από άλλους που έτσι και αλλιώς περίμενα ότι δεν θα καταλάβουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν τι γράφω επί του θέματος.
Έγραψα λοιπόν ότι: "Δεν λέμε να μην πάρουν οι συνάδελφοι μόνιμοι ένα τέτοιο "Επίδομα"(όσοι συμμετέχουν σε δασικά συμβάντα) αλλά ερωτώ, δεν θα έπρεπε τόσα χρόνια να το παίρναμε και εμείς που στελεχώνουμε ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ τα ΔΑΣΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ;;;;"
Τι ερώτημα αυτό δεν απευθύνετε στους μόνιμους συναδέλφους αλλά με τον τρόπο αυτό ήθελα να καταδείξω ότι ΕΜΕΙΣ, με εξαίρεση μια και μόνη φορά και αυτό μετά από πίεση να μπει στο διεκδικητικό πλαίσιο, ΠΟΤΕ δεν το ζητήσαμε, ΠΟΤΕ δεν το διεκδικήσαμε !!!
Λυπάμαι αν δημιουργήθηκε παρεξήγηση επί του θέματος.
Όσοι διαβάζουν το blog βλέπουν ξεκάθαρα τόσο από αυτά που γράφονται, από τις κινήσεις μου προσωπικά αλλά και με τις κινήσεις μας ως σωματείο, ότι δεν κινούμαστε στην λογική ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ αλλά στην λογική ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
Έτσι αντιλαμβανόμαστε το Πυροσβεστικό Σώμα το οποίο αποτελείτε από μόνιμους, συμβασιούχους και εθελοντές πυροσβέστες και όχι μόνο έναν εξ αυτών !!!
Το κείμενο λοιπόν αυτό σήμερα γράφετε για όσους σέβομαι και εκτιμώ.
Δεν πρόκειται να μπω στην λογική της αντιπαράθεσης, ΔΕΝ είχα ούτε και έχω τέτοιον σκοπό.
Ο κάθε ένας ας κρίνει από μόνος του και τις προθέσεις αλλά και τις πράξεις.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777