07 Νοεμβρίου 2011

Επιτέλους ... "ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ" - Καταλληλότερη ημερομηνία εκλογών 19 Φεβρουαρίου.

Τις επόμενες ώρας θα ανακοινωθεί τόσο ο Υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, πιθανότατα ο κ. Παπαδήμος, όσο και ΝΕΑ η σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ως προς τα ονόματα που αναμένετε να αλλάξουν στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτά θα είναι μόνο οι υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη - με πρόσωπα εμπιστοσύνης της ΝΔ. Και δεν θα μετέχει και ο αντιπρόεδρος Θ.Πάγκαλος. Ενδεχομένως και κάποιοι υφυπουργοί. Το υπόλοιπο κυβερνητικό σχήμα θα μείνει ως έχει.
Με άλλα λόγια στο νέο κυβερνητικό σχήμα δεν θα μετέχουν οι Θ. Πάγκαλος, Σ. Λαμπρινίδης, Μ. , Π. Μπεγλίτης και Χ. Παπουτσής. Θα δούμε αν τελικά αυτό θα γίνει μέχρι το βράδυ.

Η αλλαγή στο Υπουργείο μας ελπίζω αλλά και θεωρώ ότι δεν μας επηρεάζει άμεσα στην φάση την οποία βρίσκετε ο διαγωνισμός. Αυτό βέβαια θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Η προκήρυξη συνεχίζετε ΚΑΝΟΝΙΚΑ μέχρι αυτή την ώρα καθώς βρισκόμαστε στο σημείο ελέγχου ορισμένων απολυτηρίων - τίτλων σπουδών. Υπήρξε μια καθυστέρηση σε κάποια νησιά αλλά αυτή ξεπεράστηκε με παρέμβαση του Αρχηγού.
Όπως αναφέρω και στον τίτλο της ανάρτησης, καταλληλότερη ημερομηνία εκλογών συμφωνήθηκε να είναι η 19 Φεβρουαρίου πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει αρκετός χρόνος, αν θέλουν πραγματικά και δεν έχουμε κάτι περίεργο της τελευταίας στιγμής, ώστε να ανακοινωθούν ΚΑΙ τα τελικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ αρχές ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

Ας ελπίσουμε ότι όλη αυτή η πολιτική κατάσταση να βγει ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, αν και μεταξύ μας ..... δεν το νομίζω !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777