29 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ.... ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!!!!!

Βαρύ είναι το πένθος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σε Ηράκλειο και Αθήνα , εξαιτίας του πρόωρου θανάτου ενός νεαρού Ηρακλειώτη, ο οποίος υπηρετούσε στην ΕΜΑΚ Αθηνών με έδρα τα Μέγαρα.

Ο 28χρονος Δημήτρης Αστρινάκης βρέθηκε νεκρός χθες τα ξημερώματα σε μεγάλη λεωφόρο των Αθηνών και τα αίτια του θανάτου του, δεν είχαν γίνει γνωστά έως χθες σε συναδέλφους του πυροσβέστες στο Ηράκλειο, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι από το τραγικό γεγονός.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος προχθές το βράδυ στη λεωφόρο Λαμίας, όμως κανείς από όσους τον γνώριζαν δεν μπορούσαν με βεβαιότητα να πουν κάτι περισσότερο ή να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία της τραγικής είδησης. Σύμφωνα με τις ίδιες ανεπίσημες πηγές ενημέρωσης, ο άτυχος πυροσβέστης βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου από ένα περιπολικό της αστυνομίας.

Ο 28χρονοος είχε όνειρό του να περάσει στην Πυροσβεστική και το όνειρό του αυτό το έκανε πολύ πρόσφατα πραγματικότητα. Μάλιστα εισήχθη όπως μας είπαν άτομα που τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του, όγδοος πανελλαδικά στο διαγωνισμό που πήρε μέρος και πέτυχε.
Το μεγάλο του πάθος εκτός από την πυροσβεστική ήταν και οι μηχανές, ενώ ήθελε να υπηρετήσει σε ειδική υπηρεσία, κάτι που κατάφερε με την εισαγωγή του στο πυροσβεστικό Σώμα και στην ΕΜΑΚ.

Τόσο οι συνάδελφοί του στην Αθήνα, όπου υπηρετούσε, όσο και εκείνοι του Ηρακλείου μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο Ηρακλειώτη πυροσβέστη, χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα από τα καλύτερα παιδιά στην πυροσβεστική.

Όπως μας είπαν άτομα που τον γνώριζαν, η μητέρα του αναχώρησε χθες εσπευσμένα αεροπορικώς από το Ηράκλειο για την Αθήνα προκειμένου να μεταφέρει τη σορό του παιδιού της στο Ηράκλειο.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το κλίμα είναι βαρύ αφού ο 28χρονος υπηρετούσε και στο Ηράκλειο ως εποχικός πυροσβέστης και μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχε κάνει αίτηση μετά την εισαγωγή του στην πυροσβεστική ως πενταετής, για μονιμοποίηση.

ΠΗΓΗ: BLOKO.GR

Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ !!!

ANTIO ΔΗΜΗΤΡΗ...
ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ...
ΑΝΤΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ...

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777