22 Απριλίου 2012

Στην αβεβαιοτητα συνεχιζουν να βρισκονται οι συμβασιουχοι πυροσβεστες εν οψη αντιπυρικης περιοδου..

Συνάντηση είχαν πριν απο λιγη ωρα είχαν στην πολη των Ιωαννίνων Επιλαχόντες - Συμβασιούχοι Πυροσβεστες με την συμμετοχή και του τοπικού σωματείου με την Σύμβουλο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Τρικάλων κυρία Μερεντιτη και της επέδωσαν επιστολή για να την παραδώσει στον πρόεδρο του κόμματος κ. Βενιζέλο ο οποίος βρίσκετε στην πολη, με τα εξής θεματα:                            
1. ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ 2.000 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΙΟΥ.      
2. ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ Π.Π.Υ.      
3. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 121/2007 ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.                                                      
Η κ. Μερεντιτη είπε οτι ο πρόεδρος του κόμματος είναι γνώστης ήδη των θεμάτων αυτών και δήλωσε την συμπαράσταση και την κατανόηση τους απο τον προεδρο χωρίς όμως ουσιαστικά να δεσμευτεί για την επίλυση τους άμεσα
συγκεκριμένα για το θέμα της αντιπυρικής ειπε οτι λόγο της προεκλογικής περιόδου δεν μπορει να γίνει πρόσληψη πριν το τέλος αυτής, πράγμα όμως που ξέρουμε ολοι μας οτι δεν ευσταθεί, αλλά όπως είπε αμέσως μετά τις εκλογές (;) θα γίνει η πρόσληψη !!!
Δυστυχώς όμως απο τις πληροφορίες που συλλέγουμε η πιθανότερη ημερομηνία πρόσληψης ακούγετε να είναι πλέον η 1 ΙΟΥΝΙΟΥ και η λήξη της εργασίας η 30 NΟΕΜΒΡΙΟΥ (6μηνο) κάτι όμως που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να το διασφαλίσει αφου κάθε εβδομάδα η πολίτικη ηγεσία δίνει και διαφορετικές "διαβεβαιώσεις" !!!

Αξιζει να σημειωσω οτι συναδελφος Πυροσβεστης Πενταετους Υποχρεωσης και Δημοτικος Συμβουλος Ιωαννινων επεδωσε ιδιοχειρος επιστολη που συνεταξαν οι επιλαχοντες Π.Π.Υ και το τοπικο Σωματειο με τα παραπανω αιτηματα στον προεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζελο και του ζητησε να δωθει αμεσα λυση για το θεμα της αντιπυρικης.

ΙΔΟΜΕΝ και ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ !!!!  

Η αναρτηση εγινε απο κινητο.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777